Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórumkisokos - építő hozzászólások
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Befejezett munka,s most a mozgatás velejárója a havas gumi. De remélem azért hamarosan olvadni fog. A kifutó gépekről teszek fel értékelhető fotókat ismeretterjesztésként. Józsi bátyám! Te mindig oly tisztelettel,és illendően szólítasz mindenkit... Így nekem is oda kell írnom hogy: Üdvözlettel: Attila
- 6 likes
Komment
-
Lehet ismerkedni vele:
És hozzászólni, adatokat küldeni .jpg-formátumban.
Veterán Fórum járműkatalógus
- 5 likes
Komment
-
Lehet ismerkedni vele:
És hozzászólni, adatokat küldeni .jpg-formátumban.
Veterán Fórum járműkatalógus
Örömmel látom,téged sem hagyott az ötlet nyugodni!
Köszönöm a türelmed és a hozzáállásod!!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Előzőleg azt gondoltam, hogy a jármű képe és a műszaki adatok képként legyenek elmentve. Kiderült azonban, hogy az eoldalon sokkal egyszerűbb a feltöltés, mint gondoltam.
Jöjjenek tehát a gépekről a fotók és a rövid müszaki ismertetők ide a hozzászólásokba. Az eddig megjelenteket már fel is töltötte.
- 2 likes
Komment
-
Azért az ugyanaz nem ugyanaz. A hölgy a reklámképen némileg kecsesebb."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Fölrakjátok ide, én pedig feltöltöm az eoldalra, amihez egyenlőre még csak nekem van hozzáférésem. Ha van köztetek olyan, és ebben erősen bízom, akkor annak megadom privátban a hozzáférést és szabad a pálya. Minimális html-szerkesztői tudás kell hozzá.
Ezért mondtam, hogy az alapok lerakását tudom vállalni, de a honlapszerkesztésre nincs időm.
- 3 likes
Komment
-
Ezért mondtam, hogy az alapok lerakását tudom vállalni, de a honlapszerkesztésre nincs időm."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment