Sziasztok. Érdeklődni szeretnék,hogy egy Csepel 250-es blokk száma: 3/10-412 Milyen évjáratú lehet?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 250 motorszám.
Collapse
X
-
Szervusztok!
Itt a kistraktor-kiárusítási szezont itt a kisebbik síkságán Hazánknak - így kicsit szeretném feléleszteni ezt a témát.
Próbáltam a neten körülnézni, hogy mégis mit, milyen számokat kell látnia az embernek egy Csepel 250 blokkon, de elég kevés sikerrel.
A fenti példából látszik, hogy a kisebb Csepelre hasonlító módon számoztak.
Van jellegzetes eltérés a számsorok között?
A korábbi, betűs jelölésről én szinte semmit sem tudok, vagy még kevesebbet. Látom a fenti példában az utolsó "egység" 3 számból áll, míg a 125-ösökön én 4-et szoktam látni.
A párosítószámoknál van esetleg ismert tartomány?
1954-től gyártották a TL-t, ha minden igaz: tehát ami előtte van, az Csepel blokk, ami már 4-essel kezdődik, az mind TL?sinter kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Szerintem a TL-nél már feltüntették a blokknál azt is hogy mié
Épp aktuális dolog miatt kérdezem: itt a közelben árul egy "Pannonia motoros kistraktort" egy srác, de a blokk nagyon Csepel/TL. Blokkszámot ő nem talált, a párosító 9886. A henger cikk-cakk bordás, de a többi stimmel (váltófedél, karbi, hengerfej, deklik). A kuplung oldali kisdekli nem Csepeles, ebből gondoltam hogy mégis TL lehet.
Épp ezért kérdeztem a párosítókat is, hátha valaki az alapján tud tippelni gyártási évet, a lá Csepel 125.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
De ahhoz viszont fordított gyújtásalaplap van, ott könnyebb megnézni.Lemezjáték, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
Komment