Van e az oldalkocsi kerék beállításának valami szabálya ? Itt legfőképpen a kerékösszetartásra gondolok. Az Izsnél nincs korrigálási lehetőség mint a Dunánál, ezért már a felfogatás kialakításánál pozicionálni kell.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IZS oldalkocsi
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 28, 22:20."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
www.veteranmotorcycle.hu a neve Timar Csabamir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMagyar oldalkocsi készítőtmir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
most olvastam egy izs oldalkocsi hirdetest, es ugy lattam azon az oldalkocsin az altalad keresett sarvedo van. gondoltam szolok, hatha el tudod boltolni. sok sikert!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa valakinek tudomása volna „kacsafarkas” eladó oldalkocsi sárvédőről, kérem szóljon
...elfelejtettem csatolni a hozza tartozo linket: IZS 49 oldaldlkocsi Sürgős! Kecskemét ”¢ apród.hu:
Komment
-
Köszönöm szépen ! Ezt a " szettet " nemrég már egyszer hirdették hónapokon keresztül. Akkor negyvenet kínáltam érte, mire az a válasz jött, hogy" elfér, nem kenyérre kell".littleszpett eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. gondoltam szolok,
Ha jobban megnézed az alváz használhatatlan. Legalább két helyen drasztikusan meg van rogyva, a lengéscsillapítása meg lett szüntetve, ( le van hegesztve ) . Én is gondoltam rá hogy megkérdezem a sárvédőt, de az sem tűnik 100 % -nak a fénykép alapján.
Komment
-
jobban megneztem a sarvedot a kacsafarok tenyleg "nem az igazi". mintha az ives felso resz ki lenne egyenesitve. anno az altalad kinalt negyvenet nem tartotta korrektnek, most meg 39ert vagy meg kevesebbert is odaadna... lehet mar kenyerre kell...mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz sem tűnik 100 % -nak a fényképkorompaiistvan és mir-mur kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Szerintem ha harmincat kínálsz érte ,odaadja ! Ismerve az előzményeket .mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor negyvenet kínáltam érte, mire az a válasz jött, hogy „elfér, nem kenyérre kell”.
Komment
Komment