Bár még jócskán nem tartok ott hogy fessek, de még is tudni szeretném milyen gyári színek fordultak elő az Izsek típusainál. Engem főleg a 49-es, és az 56-os érdekel. A bajom az ,hogy az oldalkocsit mindkettő mellett szeretném használni, de nem szeretném egyformára sem festeni a két motort. Az 56-osnak eredetileg a rettenetes beazonosíthatatlan világoszöld színe volt. Az OT miatt gyári színre kéne festenem, de tuti hogy nem arra. Várom az ötleteket.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izsek, és színek.
Collapse
X
-
Az OT-n a forgalmi szerinti színt kell visszaállítani eredeti skála alapján, vagy az akkor előforduló színek közül is lehet bármelyik ami persze azonos a skálával? (pl: a forgalmiban zöld van, de gyártottak kéket, pirosat, akkor lehet az enyém piros?)
huh remélem nem írtam nagyon érthetetlenül...You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Nem kell a forgalmiban szereplő színre festeni, az évjáratnak megfelelő színek valamelyikét kell választani. Viszont dokumentálni kell mindent, így egyszerűbb ha azt mondod, hogy ezt a színt találtad meg a motoron(+fénykép) és az alapján lett kikeverve az új szín, egyébként neked kell bizonyítani, hogy ez a szín létezett.( színes fotóval, gyári színkóddal, prospektusok leírásaival)"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Ezt a kérdés felmerült az izhmoto.pl-en is, talán nem haragszanak, ha átveszem az eddigi tapasztalatokat:
Izs 56:
Ez utóbbi három lehet, hogy csak fényképeken létezett, illetve múzeumban.
Lehet, hogy nem teljes a lista, de mivel a képek eredeti festésű motorokat ábrázolnak, az itt felsorolt összeállítások minden bizonnyal léteztek.
Amennyire kivettem a lengyel oldalon, nem egyértelmű, hogy a fehér csíkozás az valóban fehér vagy ezüst színű. Akinek van fotója eredeti festésű ezüst vagy fehér csíkozású motorról, megoszthatná! :-)
Igyekszem átvenni a többi típus listáját is, de ma egyelőre csak ehhez volt cérnám.marián, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
Komment
Komment