Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nagyfékdobos Pannónia P10?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagyfékdobos Pannónia P10?

Szerintetek létezett gyári kivitelben ilyen, vagy ez is kisipari!
    Ha igen akkor nagyon szépen csinálhatták meg. Bár a hátsókerék rögzítést nem látom tisztán!

Pannonia P10 nagyfékdobos első kiadás.

Click image for larger version

Name:	0285_1_big.jpg
Views:	1
Size:	137.2 KB
ID:	153658 Click image for larger version

Name:	0285_2_big.jpg
Views:	1
Size:	135.0 KB
ID:	153659
    Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 okt. 02, 13:51. Oka: A képeket inkább csatold a hozzászóláshoz! Két-három hónap múlva már nem lesz elérhető az aukció!

Komment

Nem akarok már állandóan ezzel jönni, de mégis megteszem: remélem a szerencsés nyertes tisztában lesz azzal, hogy a forgalomba helyezés nem lesz olyan egyszerű, ahogy azt az eladó üzenete sugallja.

Komment

Komment

Most ahogy olvastam ezt a témát, eszembe jutott hogy mennyi hirdetést, aukciót láttam amikor motort kerestem.... a 'OT vizsgával forgalomba helyezhető' így úgy amúgy van papírja, bemész azt símán megoldják papír nékü stb stb. Azt kell mondjam először még ÉN IS bedőltem az OT-vizsgáztassunk le mindent azt lesz papírja.... utána itt nálatok olvasgattam az átírási mizériákba.... s rájöttem hogy hopppá azért nem ilyen "egyszerű". Így sikerült nekem is az élő tulajtól venni s sikeresen a nevemre íratni hála ég... (Pár napja jött meg a törzskönyv)
          mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Egy késő esti sportközvetítés közben ugrott fel egy reklám, nem volt túl elegáns, ezért rákattintottam. Az első benyomás az volt, hogy nem cseszi szét az agyam felesleges dolgokkal. Pár perc alatt átláttam mindent, ami érdekelt. A szöveg közepén akadtam rá a betmach felületre, ahol simán el lehet merülni. Stabil, nem fagy, nem szívat, és ez nekem bőven elég volt ahhoz, hogy elégedetten dőljek hátra.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X

Debug Information