Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5 hátsó lámpa

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

T5 hátsó lámpa

Van egy T5-m az a dilemmám hogy volt rajta egy vt3-as lámpa, nem tudom hogy teljesen jó lenne-e rajta, mert a dokumentációimban, csak a vt5 és vt6 lámpákról van szó. 1970-es a gép. Ebben kérném segítségetek mert nem tudom hogy visszategyem-e vagy sem.

Komment

1970 12 hó. A lámpa már csak ócskavasba lesz jó, búrát letépték, vagy kalapáccsal leverték. A rendszámot letépték és szétszakadt a lemez. De vt5 van itthon gyári új pár darab. Csak nem igazán tiszta a vt3, mert láttam elég sok t5-n.

Komment

Nekem a 70/05-ős p10-en VT6 lámpa volt és van. A VT5-t én p20 nál láttam. De ezek észrevételek nem állítások

Komment

OdinHEM és TZ kedvelte ezt.

Komment

Akkor lámpa terén is lehet egy olyan észrevétel, hogy ami a raktár polcon következett ?

Komment

Komment

Az biztos hogy a vt5 és vt6 között szinte elenyésző a külömbség, lehet hogy ez lesz belőle, mert amiket most árulnak vt3-t az egyik sem a legjobb, meg elég drágák. Majd kialakul a t5 mert még van vele pár óra munka, mert még igazából kosárban van.
                Mihelyt elfogynak a motorok azután kiarusitas lesz, de amíg van elszántság addig készülgetnek a motorok, hozzánk még csak hozni lehet
                OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Szerintem inkább a vt5-ös a hozzá való én ugy tudom a vt6-ost meg a T1-esekre tették.

Komment

OdinHEM és BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogy VT6(5)-os lámpa belsejét (az a kis kerek bakelit, vagy milyen lapocska, és rugó, az izzó csatlakozóban) honnan lehetne szerezni?
                      Előre is köszönöm!

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        honnan lehetne szerezni?
                        Nem hinném, hogy csak azt tudnál venni. Gondolom aki eladja csak a foglalattal együtt.

A bakelitet méret alapján ki lehet vágni maradék textilbakelit lapból (illetve ha nem törekszel 100% eredetiségre, akkor bármilyen szigetelőből, ami az áramot nem vezeti), a rugót pedig keresni elfekvőben valamilyet. Persze nem eredeti, megoldás, de átmeneti időszakra (5-6-10 év... ) megfelel.

Gondolom akinek vannak elfekvőben ilyen lámpái, annak lehet maradék. Én is le fogok menni a raktár(nak kinevezett garázs)ba, körülnézek, hátha van valami.
                        , OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
                        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Gondolom aki eladja csak a foglalattal együtt.
                          Köszi!
                          A foglalatom a fenti hiányosságot leszámítva hibátlan, ezért kellene "csak" a rugós bakelites vacak...

Komment

Attached Files

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ezt a legutóbbi szigetszentmiklósi börzén 'lőttem'
                              ott én is néztem a legutóbb, de nem találtam...

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Kinagyítottam neked a lemezkét, erről le tudod venni a lényeget:
                              köszönöm szépen a segítséget!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X