Van egy T5-m az a dilemmám hogy volt rajta egy vt3-as lámpa, nem tudom hogy teljesen jó lenne-e rajta, mert a dokumentációimban, csak a vt5 és vt6 lámpákról van szó. 1970-es a gép. Ebben kérném segítségetek mert nem tudom hogy visszategyem-e vagy sem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T5 hátsó lámpa
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE
-
Az biztos hogy a vt5 és vt6 között szinte elenyésző a külömbség, lehet hogy ez lesz belőle, mert amiket most árulnak vt3-t az egyik sem a legjobb, meg elég drágák. Majd kialakul a t5 mert még van vele pár óra munka, mert még igazából kosárban van.
Mihelyt elfogynak a motorok azután kiarusitas lesz, de amíg van elszántság addig készülgetnek a motorok, hozzánk még csak hozni lehetOdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehonnan lehetne szerezni?
A bakelitet méret alapján ki lehet vágni maradék textilbakelit lapból (illetve ha nem törekszel 100% eredetiségre, akkor bármilyen szigetelőből, ami az áramot nem vezeti), a rugót pedig keresni elfekvőben valamilyet. Persze nem eredeti, megoldás, de átmeneti időszakra (5-6-10 év... ) megfelel.
Gondolom akinek vannak elfekvőben ilyen lámpái, annak lehet maradék. Én is le fogok menni a raktár(nak kinevezett garázs)ba, körülnézek, hátha van valami., OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom aki eladja csak a foglalattal együtt.
A foglalatom a fenti hiányosságot leszámítva hibátlan, ezért kellene "csak" a rugós bakelites vacak...
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt a legutóbbi szigetszentmiklósi börzén 'lőttem'
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKinagyítottam neked a lemezkét, erről le tudod venni a lényeget:
Komment
Komment