Piotrek nevű lengyel tagtársunk megkeresett privátban, és arról érdeklődött hogy, pontosan milyen embléma illik a T1-esére, váz: T1 3 071416. Gondolom, hogy az ovális, piros háttéren fekete függőleges csíkos a helyes megfejtés, meg tudnátok ezt erősíteni? Vagy szükség esetén persze cáfolni, nincs kéznél biztos szakirodalmam.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T1 tankembléma
Collapse
X
-
Mivel nem találtam hasonlót amit megvehettem volna (igaz börzén nem néztem, csak a netes forgalmazóknál), ezért CorelDraw-ban megszerkesztettem a tankon lévő maradvány alapján - én pirosnak láttam rajta a betűket, igaz nagyon nehezen volt kivehető mert egy siralmas állapotú tankról van szó. De megszámoltam az aranyszínű sávokat is és pont ugyanannyit készítettem erre is.
A helyi dekoratőrrel átbeszéltem a dolgot, ő azt mondta, hogy direkt aranyra nem tudja nyomtatni, hanem átlátszóra teszi fel, azt pedig rádolgozza azonos méretű aranyszínű alapra.
Ezt kapjuk csak a fájlban lévő részeket kinyomtatva.
Illetve a komplett matrica arany színű alapon.
Az öt darabért kért a srác 500 magyar forintot - igaz nem mindenhol sikerült neki tökéletesre a két réteg találkozása, de majd finoman orvosi szikével megigazítom. A feltöltött fájlt használjátok belátásotok szerint ha megfelel az elvárásaitoknak.
http://veteran.forum.hu/letoltesek/e...1-matrica-471/
Esetleg ha valamelyikőtöknek van gyári eredeti matricája és máshogy nézne ki, akkor szívesen módosítom ezt minta alapján - de akkor szeretnék legalább egy közeli fotót róla.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 szept. 19, 21:38.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgyanez némileg feljavítva
Én ezt a tankot vettem le a mociról, ez alapján dolgoztam:
Valószínűleg máshogy fakult, nem igazán van külön arany és sárga rész. Ha lesz szabadidőm, akkor elkészítem úgy.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 szept. 20, 15:27.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzíneket ne nézd az én két képemen, mert félrevezethet!
Sajnos a saját tankomról nem sok infóhoz fogok jutni, hogy mennyi szín volt és hol.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 szept. 20, 16:09.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment