Közlemény

Collapse
No announcement yet.

1960 Pannonia TLF típusjegyek beazonosítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem biztos, hogy sikerül, de megpróbálom:
    Szuper képek, köszi!
    Az első lábtartó pont ua.
    A korrodált hátsó is a második képen is ugyanaz.
    A harmadik képen az egy utángyártott hátsó lábtartó? Mert van benne egy plusz csavar a zárókupakban az enyémhez képest?
    A hatodik képen a hátsó lengéscsillapító a tiéden szarvas, na ebben nem vagyok biztos, szerintem ez későbbi... Mellesleg nekem ez a kedvenc teleszkópom!
    Utolsó képen, látom a "lencsefejű" csavarokat, köszi ez nagy segítség!

Komment

Nos akkor mégegyszer:
      1. kép: korrodált első lábtartó vas (ezt próbáltam leírni fentebb) egy 59-es TLF-ről, ami ugyanaz mint a 60-as TLF-en, de nem ugyanaz mint a Tiéd (a Tiéd egy darabból van hajlítva, az enyém két darabból van összemunkálva).
      2. kép: (amin az ujjaim látszanak) 59-es TLF hátsó lábtartója, ugyanolyan mint a Tiéd.
      3. kép: 60-es TLF hátsó lábtartó. (ha jól megnézed, a "zárókupak" és gumi között még van egy alátét, ami - emlékeim szerint - rácsúszik a tartó vasra.

Megjegyzem az 59-es darabok előéletét egyáltalán nem ismerem.

Nem bírom ki, hogy ne ismételjem magam: tetszik a precíz munkára való törekvésed, de legyen kifogástalan a blokk, a fékek és a világítás, legyen műszaki. Aztán pattanj motorra, menj el kiállításra, találkozóra ott sok minden tisztázódhat. Vagy még inkább, ahogy e fórumon tanácsolni szokták: hallgass meg mindenkit, aztán tégy belátásod szerint.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        legyen műszaki. Aztán pattanj motorra, .
        Köszi nekem a motorozhatóság a cél, de ahogy fentebb írtam itt az a bibi, hogy ennek a paripának csak adásvételije van! Most úgy látom, az egyetlen út, az OT megszerzése ahhoz, hogy hivatalosan forgalomba lehessen helyezni. Rengeteg dolgot kell még magamban tisztázni, a témával öt éve foglalkozom mélyebben, de eddig csak elméleti síkon mozogtam. Most lépek a tettek mezejére és hol máshol tenném fel a kérdéseimet mint itt. Nagyon hálás vagyok a segítő szándékért és biztos vagyok abban, hogy hozok majd jó és rossz döntéseket is. Ezzel tudok élni!

BÚÉK mindenkinek!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X