OdinHEM eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia TL
Collapse
X
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKi kell ,hogy ábrándítsalak ,de nincs ilyenem !Márminthogy egyszer hozzájutok remélem
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHello odinhem kérhetnék róla egy fotót (lehetőleg közelit),hogy egyáltalán tudjam azt hogy mit keresek
Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 jan. 25, 22:36.
- 2 likes
Komment
-
Nos üdv mindenkinek eljutottam arra a pontra, hogy prezentálok néhány képetA motor nem típustiszta teljesen, ezért ne kövezzetek meg érte
Egyrészt a gazdája elvárásai ill. a szinte be nem szerezhető alkatrészek miatt. Akku leszorító pl még nincs rajta. Ezt a motort a hiányos rozsdakupacból pár hónap leforgása alatt hoztam ilyen állapotba. Láttam már csúnyábban felújított motort is.
- 6 likes
Komment
-
A motorról van fennt kép az albumomban. 56-os kései darab még egyben.
Albumok OdinHEM által
Trophyman engedd meg hogy gratuláljak hozzzá! Gyönyörű szép motor! Külön tetszik hogy az alu elemek nincsenek agyon polírozva én is valahogy így tervezem kivitelezni az enyémet.
- 3 likes
Komment
-
Trophyman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezért ne kövezzetek meg érte
Viszont nem festenék le semmiért egy blokkot ha alu és polirozható."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocs --OdinHEM---nem tőled vettem egyszer sok éve a padlásról egy JAWA nak mondott 4 ütemü blokkot ? az udvar nagyon ismerősnek tűnik ...???Nem, volt Jawank de egyben lett eladva. Külön blokkunk nem volt.
Komment
-
Sziasztok!
Valaki tudna egy kisebb ismeretterjesztőt írni arról, hogy a korábbi és későbbi TL-ek között mi a különbség? Illetve mikortól tartozik egy motor a későbbi típushoz. Ami egyből szembetűnik az az ülés formája. Nem tudom ezen kívül min változtattak még (ha egyáltalán történt más változtatás).
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon tetszik!
Viszont nem festenék le semmiért egy blokkot ha alu és polirozható.
És köszönöm a dícsérő szavakat mindenkitől
Komment
-
Trophyman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA motor nem típustiszta teljesen, ezért ne kövezzetek meg érte
Gratulálok!
Komment
-
Trophyman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA blokk nem festett csak üveggyöngyözve van,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Trophyman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNos üdv mindenkinek eljutottam arra a pontra, hogy prezentálok néhány képetA motor nem típustiszta teljesen, ezért ne kövezzetek meg érte
Egyrészt a gazdája elvárásai ill. a szinte be nem szerezhető alkatrészek miatt. Akku leszorító pl még nincs rajta. Ezt a motort a hiányos rozsdakupacból pár hónap leforgása alatt hoztam ilyen állapotba. Láttam már csúnyábban felújított motort is.[ATTACH=CONFIG]13752[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13753[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13754[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13755[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13756[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13757[/ATTACH]
ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Valaki tudna egy kisebb ismeretterjesztőt írni arról, hogy a korábbi és későbbi TL-ek között mi a különbség? Illetve mikortól tartozik egy motor a későbbi típushoz. Ami egyből szembetűnik az az ülés formája. Nem tudom ezen kívül min változtattak még (ha egyáltalán történt más változtatás).
-a korai modellnél a blokkban fogaskerekes a hajtás a későbbiben lánc
-ahogy írtad keskeny ülés ehhez tartozik a másmilyen hátsó sárvédő formája
-a korai jikov később magyar karbi
-a kipufogó a koraiaknál szétszedhető később hegesztett
-hátsó sárvédőn kapaszkodó
-más a váz is (nem tudom miben)
A korai típusokat 1954 -1955elejéig gyártották utána jöttek a magas nyergesek kb 1956 közepéig.Utoljára szerkesztve a következő által: baxy1; 2013 jan. 29, 18:22.
- 3 likes
Komment
Komment