Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia TL

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az egyiken fekete van a másikon pedig ezüst, nem igazán látok rászabványt... bár akiket eddig kérdeztem a TL-en fekete volt minden bowdenezés és gumi alkatrész.
    baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a választ ,te folytatsz küzdelmet a tlt dobokért a vaterán . Néha azért nézem nehogy ismerős nevek ellen küzdjek mert csak felmegy az ár és elviszi valaki más

Komment

Már kiszálltam belőle, mert Nyuszifül a másik érdekelt. Ő látta meg először legyen az övé, kértem hogy töröljék a licitemet róla.
        Beagle, demeter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez igen korrekt valahogy én is így vagyok ezzel.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Már kiszálltam belőle
            OdinHEM-el még nem találkoztam személyesen, csak telefonon beszéltünk!

De szeretném, ha mindenki tudná: Ő EGY IGAZI VETERÁNOS ÉS BARÁT!!!!
            Beagle, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez aztán az igazi elismerés ez t már én is írtam odinhem -ről ez már sejtet valamit!!!!!!

Komment

Köszönöm az elismeréseteket
                Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 febr. 03, 20:56.

Komment

A pannóniákra milyen matricát raksz szárnyasat vagy csepel de luxe feliratút?

Komment

Én az enyémekre biztosan szárnyasat. Ők ahhoz már késeiek hogy Csepel kerüljön rájuk, bár mondjuk az 1955-ösön gondolkodom, mintha olyanon láttam volna még Csepeleset, 56-oson viszont már tuti nem volt.

Komment

Hát szerintem ez nem ettől függ , nekem az 55/-6 -os blokkhoz tartozó tankon árnyakban látszik a csepel felirat a többi alkatrészen semmi matrica a csík is rajta van a tankon legalább megvan a pontos helye , ez alapján próbálom majd megcsinálni. Ebbe talán nem kötnek bele a kutyulék simsonosok .

Komment

Olyan tankom nekem is van szín mintához és a csíkok elhelyezéséhez
                        baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Az én motorom bordó a tied milyen színű melyen az eredeti festés van? Le tudnád fényképezni?

Komment

Kettő bordó színű, a harmadik viszont le lett festve feketére, de alatta bordó volt az is. Csinálhatok képet ha szeretnéd.
                            baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Igen jó lenne fotó csak azért is hogy összehasonlítsam az enyémmel ezeknél a régi motoroknál előfordulhatnak érdekességek ,persze ha érdekel én is lefotózom az enyémet

Komment

Szivesen venn én is Látom első sárvédőre vadászol remélem a tiéd lesz.
                                baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X