Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia TL
Collapse
X
-
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát itt tartunk küzdelmes lesz
Ráadásul elég sokmindene megvan, pl. henger, lámpa, lengőkar stimmel, lámpafej szintén, kipufogó is úgy látom... Úgyhogy ez a küzdelem azért közel sem esélytelen.baxy1 kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a fajta kormányszorító csak a TL-re jellemző ,vagy megtalálható más Pannóniákon is ?
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát itt tartunk küzdelmes leszÍgy történt hogy mire felocsúdtam már 3 TL-em volt az induló egyből
Például így kép alapján nagyon szép az alumínium első telód, polírt neki ha tetszik a ragyogás és mehet vissza a persely cserék után. Ülés lemezre is sokáig vadásztam a Hella apróságokról nem is beszélve... A tiéden ezek alapból meg vannak. Sok siker kivánok hozzá! ebből egy nagyon szép motor lesz!
- 2 likes
Komment
-
Üdv Mindenkinek!
Tudom, nem ebbe a topikba való téma, de most kezdtem hozzá a TLT-hez. Egy kollégám állítja, hogy középgyertyás hengerfej való rá, viszont a robbantott ábrás rajzaimon oldalgyertyás szerepel. A neten található képek között van ilyen és olyan is, ezért most egy kissé elbizonytalanodtam. Eddig úgy tudtam, hogy ezen már oldalgyertyás volt. A véleményetekre lennék kiváncsi.
joshbono
Komment
Komment