Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia TL

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez a fajta kormányszorító csak a TL-re jellemző ,vagy megtalálható más Pannóniákon is ?
    Nekem is ilyen van a T5-ösön.

Click image for larger version

Name:	2013-02-11 20.23.11.jpg
Views:	1
Size:	114.1 KB
ID:	134611
    Utoljára szerkesztve a következő által: mittom; 2013 febr. 11, 20:25.
    Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Hát itt tartunk küzdelmes lesz
      Gratulálok, szép masina.
      Ráadásul elég sokmindene megvan, pl. henger, lámpa, lengőkar stimmel, lámpafej szintén, kipufogó is úgy látom... Úgyhogy ez a küzdelem azért közel sem esélytelen.
      baxy1 kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

A kipufógó könyök kissé kurta valószínűleg TLT-é, a hengerfej próbára van rajta.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ez a fajta kormányszorító csak a TL-re jellemző ,vagy megtalálható más Pannóniákon is ?
          A Csepel feliratos inkább ezekre jellemző estleg még egy két TLT fordulhatott elő későbbieken már gyárilag nem.

baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Hát itt tartunk küzdelmes lesz
          Hááát ez inkább öröm menet lesz rengeteg olyan alkatrészed meg van amikért én komplett motorokat vettem meg, majd végül persze került darabra is mire már meg volt... Így történt hogy mire felocsúdtam már 3 TL-em volt az induló egyből
          Például így kép alapján nagyon szép az alumínium első telód, polírt neki ha tetszik a ragyogás és mehet vissza a persely cserék után. Ülés lemezre is sokáig vadásztam a Hella apróságokról nem is beszélve... A tiéden ezek alapból meg vannak. Sok siker kivánok hozzá! ebből egy nagyon szép motor lesz!
          kollarg és ici169 kedvelte ezt.

Komment

KÖszi fúrunk faragunk hátha sikerül belőle kihozni valamit az adott anyagból
            mittom és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Üdv Mindenkinek!
              Tudom, nem ebbe a topikba való téma, de most kezdtem hozzá a TLT-hez. Egy kollégám állítja, hogy középgyertyás hengerfej való rá, viszont a robbantott ábrás rajzaimon oldalgyertyás szerepel. A neten található képek között van ilyen és olyan is, ezért most egy kissé elbizonytalanodtam. Eddig úgy tudtam, hogy ezen már oldalgyertyás volt. A véleményetekre lennék kiváncsi.

joshbono

Komment

Biztos hogy oldal gyertás volt. Tanultak a hibájukból azért lett oldal gyertyás. A tanktól nehezen lehet hozzáférni és útszéli javításnál nem szivesen szedegették le a tankot az emberek. Ha pedig az alkatrész jegyzék is alátámasztja akkor van hiteles forrásod hozzá.
                joshbono és nyuszifül kedvelte ezt.

Komment

Üdv!

Oldalgyertyás való rá, de az égéstere nem olyan, mint a későbbi tipusoké, hanem mint a TL-é. Vagyis nagyobb, nincs leszűkítve, így tud 10,5 LE-t és nem 14 LE-t. A bordázata majdnem ugyan az mint a későbbi tipusoké.
                  Attached Files
                  sinter, joshbono és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv szerintem is oldaltgyertyás kell rá én még középgyertyásat TLT-n nem is láttam
                    joshbono kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a segítségeteket!
                      Én is így gondoltam, de elbizonytalanítottak. De így már egyértelmű!

Komment

Üdv mindnekinek sikerült fotóznom, itt vannak a képek a TL Motortartó Y-járól.
                        Click image for larger version

Name:	IMG_6967.jpg
Size:	189.0 KB
ID:	134678Click image for larger version

Name:	IMG_6968.jpg
Size:	190.2 KB
ID:	134679Click image for larger version

Name:	IMG_6969.jpg
Size:	188.1 KB
ID:	134680Click image for larger version

Name:	IMG_6970.jpg
Size:	183.5 KB
ID:	134681
                        Che és baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Köszönjük a fotókat biztosan rengeteg embernek hasznosak e felvételek ,legalább mostmár tudom mit keresek,esetleg van arra lehetőség hogy egy méretezett rajzot kérjek róla?

Komment

Háát ezt nem azonnalra tudom igérni de lehet róla szó.
                            baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Igazából e alkatrészen kívül mindenem megvan valamilyen állapotban neked e alkatrészből nincs esetleg plussz?

Komment

Sajnos egy még nekem is hiányzik ezt is ma sikerült szereznem csere-berével.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X