Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia TL

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    kis Csepeleken
    A cseh Perak lámpa vajon mennyire tér el a kis Csepel lámpától? Lehet ez jó csere darab?

Komment

Most valahogy nincs előttem a Perák lámpa, de abban az időben divat volt a kis csepp lámpa az orosz mocikon is, de egy kicsit mindig eltért a világító felület mérete, és a kábel bevezetés helye is.

Komment

Jawa 250 typ 11 Pérák 1948-9 » Svetlo zadné - Jawa,ÄŒZ 1946-1950 - Motoren valami ilyesmi
        baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Szerintem csak annyiban tér el hogy a prizma nagyobb és kicsit más kialakítású.

Én már a TL közepén tartok de még sok van hátra
          ptm004 és baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Tényleg nagyon hasonlít, tisztára mint a Rigáé- amit előszeretettel használnak hasonló célokra

Komment

tisztára mint a Rigáé
              Nem véletlen...Mivel a Riga Jawa Stadion S11 licenc, mármint a blokk( a váz meg Simson SR), a szovjet fejlesztőmérnökök pedig, ha már ott voltak, "megnézték" a többi alkatrészt is.:
              Click image for larger version

Name:	1221857736_71.jpg
Views:	1
Size:	98.2 KB
ID:	139488
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 04, 19:19.
              OdinHEM és baxy1 kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Jópofa kis bicaj, de térjünk vissza a TL-hez.
                Van valami váz alkatrészed, vagy esetleg egy fotód a lépcsős sárvédőről magában?

Komment

hello van egy pár fotón de talán itt látszik a legjobban de szerintem szerezni kell egy tuti eredetitClick image for larger version

Name:	6t.jpg
Views:	2
Size:	72.8 KB
ID:	139490Click image for larger version

Name:	unnamedzzzzz.jpg
Size:	62.7 KB
ID:	139491

Komment

Nagyon jó fototók- köszi!
                    Az ülés hátsó rögzítésénél van a sárvédőben valami merevítés, vagy csak az a 8-as furat, és alulról alátét...
                    Venni nem tudok eredetit 'szegény az eklézsia', és kb annyi van szabadin belőle mint első villából, mintának meg senki nem akar egy kész mocit szétszedni.
                    Az enyém eredeti lehet, csak a hosszú ülésesé, és kikrosszosították hajdanán.
                    Nem akarok telhetetlen lenni, de esetleg az első villa lámpatartó tokjának a belső oldaláról nincs egy fotód (csak a sárvédő rögzítő fülek miatt).

Komment

DE van lefotózom neked de ha az a terved amire gondolok felejtsd el
                      ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Gondolod nem tudom saját részre összehozni egy utána következő darabból? Egy kicsi lemezmunkától nem rogyok meg. Az első sárvédő, és a merevítő pálcája megvan. Szerintem menni fog.

Komment

Bocsánat én nem kételkedek benned csak én úgy tudom más a mérete és az anyaga is nem csak a kis fülben különbözik . Este lesz gépem akkor lefotózom és küldöm .

Komment

Nincs miért bocsánatot kérned, nem úgy gondoltam én sem, csupán idézőjelben. Szerintem anyagában csak a 60-as évektől változott- azok hitvány vékony lemezek, de a TLF, TLT-jé még anyagból van, és a lámpatartók tövénél azok is rézzel 2 helyen meg vannak erősítve, mint a TL-nél
                            Várom a fotót

Komment

Click image for larger version

Name:	SDC13056.jpg
Size:	195.9 KB
ID:	139492Click image for larger version

Name:	SDC13057.jpg
Views:	1
Size:	194.0 KB
ID:	139493Click image for larger version

Name:	SDC13058.jpg
Size:	197.3 KB
ID:	139494Click image for larger version

Name:	SDC13059.jpg
Size:	197.2 KB
ID:	139495Ez volna

Komment

Nagyon jóóóóóóóóóó. Szerintem hétvégén megcsinálom, majd ha elkészül lefotózom milyen lett.
                                Köszi.
                                baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X