Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TLT, vagy mégse?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

TLT, vagy mégse?

Ti szerintetek, aki ezt a motort építette, az egy replikát hozott létre, vagy egyszerűen, egy T5-ös vázba rakott egy TLT blokkot és egy "egyedi" motort alkotott?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

TLT- Pannonia

Szia!
    Hát én nem nevezném replikának ,mert nem típus tiszta.
    Aki ért hozzá látja a főbb eltéréseket. Az első sárvédő/ de lehet a hátsó is / hátsólábtartók, hátsóteleszkópok,fékpedál,henger,karburátor nem TLT-re való alkatrészek. A többi nem látható pontosan.
    Hogy ki minek nevezi? Én egy nem típus tiszta motornak.
    Üdv:Laci
    sricsi70 és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Figyelmetekbe szeretném ajánlani az eladó és egy hozzáértő kibontakozó "eszmecserélyét" a fent említett járművel kapcsolatba!!!

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Figyelmetekbe szeretném ajánlani az eladó és egy hozzáértő kibontakozó "eszmecserélyét" a fent említett járművel kapcsolatba!!!
        Sziasztok!

Hát, hogy becsapja a hozzá nem értőket (engem biztosan) az egy dolog, de a modora enyhén szólva is bicskanyitogató?
        Ha az én édesanyámat emlegetné, az biztos, hogy nagyon bepöccennék.
        Lehet, hogy az ilyen eladókat ki kellene tiltani a Veterán Apróról.
        De az is lehet, hogy csak én vagyok erre ennyire érzékeny.
        Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 jan. 06, 18:23.
        barna, nyuszifül és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
          Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 jan. 06, 18:34. Oka: képek az utókornak
          barna, nyuszifül és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én ezért nem veszek felújított motort
            + aki venni akar az úgyis utána néz mit vesz.
            Tény, hogy szép amúgy, csak a mi szempontjaink szerint nem igényes.
            Egy újgazdag ki pénzt akar költeni annak meg ez igényes.

Komment

Teljesen egyetértek sricsi70 hozzászólásával. Nem elég hogy az ürge horror áron árul egy papírok nélküli ilyen-olyan motort, de még a jogos kritikára is paraszt módon reagál. Aki egy ilyen (valóban szép) motort összerak, az tudatosan vezeti félre a kevésbé hozzáértő érdeklődőt. Valóban ki kellene zárni !

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Lehet, hogy az ilyen eladókat ki kellene tiltani a Veterán Apróról.
                Szerintem nem szabad kitiltani Őket - mivel mostanában egyre jobban szűkül a demokrácia - de ahogy a fotókon is látszik iszonyú sok munkát, pénzt fektetett az "ember" a motorjába, ennyiért (amennyiért hirdeti) megéri annak aki nem típus tiszta '(papírok nélküli) dekorációt szeretne a garázsába, vagy a nappalijába. A "kifinomult modorát" remélem nem adja a motorhoz, mert úgy már elég drága. A társalgó partner előtt meg le a kalappal, mert nem mindenki tudta volna így kezelni az eladó ilyen megnyilvánulását!
                A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Szerintem nem szabad kitiltani Őket - mivel mostanában egyre jobban szűkül a demokrácia - de ahogy a fotókon is látszik iszonyú sok munkát, pénzt fektetett az "ember" a motorjába, ennyiért (amennyiért hirdeti) megéri annak aki nem típus tiszta '(papírok nélküli) dekorációt szeretne a garázsába, vagy a nappalijába. A "kifinomult modorát" remélem nem adja a motorhoz, mert úgy már elég drága. A társalgó partner előtt meg le a kalappal, mert nem mindenki tudta volna így kezelni az eladó ilyen megnyilvánulását!
                  Persze a kizárás lehet, hogy túlzás.
                  Minden esetre azt az ominózus hozzászólását lehet, hogy törölni kellene.
                  Nekem csak a megnyilvánulásával van gondom.
                  Egy jóhírű kocsmában ilyen dumával lehet, hogy kifelé jövet a nagyszájú hírdető már nem olyan állapotban lenne, mint amikor bement. Mondhatnám azt is, hogy törött kezével törölgetné a véres orrát.
                  Persze ez csak vicc volt.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 jan. 06, 18:48.

Komment

Azért mégis megfontolás tágyává kellene tenni az úgynevezett "moderációt". És ha nem is kellene kizárni, azért egy figyelmezteő levéllel megtámogatva megérdemelne egy időleges hirdetési korlátozást. De ez természetesen csak a saját véleményem! Erre természetesen csak TZ-nek lehetne jogköre.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Azért mégis megfontolás tágyává kellene tenni az úgynevezett "moderációt". És ha nem is kellene kizárni, azért egy figyelmezteő levéllel megtámogatva megérdemelne egy időleges hirdetési korlátozást. De ez természetesen csak a saját véleményem!
                      Picit belemoderáltam, de azért nem volt szándékom jobb színbe feltüntetni a hirdetőt, mint amilyen.
                      De írtam neki, hogy legközelebb minden hirdetését törlök.

Erre természetesen csak TZ-nek lehetne jogköre.
                      Az oké, hogy nekem (és sovenynek) van erre jogkörünk, de ahogy sok helyen próbáltam leírni, ebben nem az a nehéz, egy-egy esetben megnyomjuk a delete gombot, hanem kiszúrni az illetlenségeket. Sokat írtam pl. itt erről:

Moderáció a Veterán Aprón, de hogyan?

Ha szóltok, akkor (természetesen mérlegelés után) cselekszünk. De nem tudjuk naponta órákat böngészni a tartalmat, ezért én ezt nem vettem észre és valószínű később sem szúrtam volna ki. Szóval köszi, hogy jeleztétek.
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Üdv!
                        Nem értek a dologhoz.Mármint hogy a gyakorlatban hogyan kell egy honlapon a moderációt megoldani.
                        Csak annyit tudok, hogy egy általam látogatott internetes oldalon a fórum hozzászólások mellett van egy M betű ,és
                        arra bárki a a fórumozók közül ráklikkelhet,ha annak tartalmát nem tartja megfelelőnek .
                        Így jelezve a moderátornak,hogy szerinte nem megfelelő a tartalom,modor, stb..................
                        Itt a fórum hozzászólásoknál nem látok ilyen lehetőséget. Vagy csak nem tudok róla?
                        Esetleg ez megoldás lehetne szerintem.
                        Üdv:Laci
                        Utoljára szerkesztve a következő által: uxa; 2012 jan. 07, 09:20.

Komment

Attached Files

Komment

Én voltam aki kritizálta a motort, mert ha valaki ilyen motort árul az legalább odaírhatná hogy pontosan mit is árul, mert ha valaki nem ért hozzá, csak műkedvelő és ha egy ilyen felújított motort szeretne akkor ne egy összeollózott gépet kapjon a pénzéért. Egyébként meg tudhattná az eladó, ha ilyet árul kaphat kritikát is.

Komment

Olvasom az itt írtakat majd nézem a hirdetést.Egy kérdésem lenne:Ezekután mit vár a JÓSZÁG kimegy el hozzá zsebébe félmillióval hogy egy ijen kultúr majommal találkozzon szeméjesen.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X