Üdv! Szeretném megkérdezni a motoros kollégákat arról próbáltak e már ki régi gépsárkányaikba valamilyen adalékanyagot (ricinusolajon kívül ) pl: metabond stb.... konkrétan arra lennék kíváncsi hogy ami négyütemű motorokba való adalék azt a kétütem benzinébe merte e már valaki kutyulni és ha igen milyen lett tőle a sasmadara. A pannóniás sorstársam kipróbálta a kopott p10esébe a metabond old specielt és csendesebb lett a gép . Kíváncsi vagyok az észrevételekre tapasztalatokra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Adalékanyagok
Collapse
X
-
Szevasz Yeti!Most találtam rád ,írtam a metárol nemkell jobb.Egy flakon 400 liter benzinhez elég. Több éves befektetés.Motor csendes nem füstöl felnemesíti a fém felületeket.A ,kétütemű olajoknál, van az írásom .Több éve használom, csak jót mondhatok róla.Minden terméket kipróbáltam 21. század.
lyeti -így jobb.A motorolaj adaléka Csomolungma vagy Everest midegy mit mondok.lyeti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemennyire fontos a tankolásnál ólompótlót tennem a benzinhez?
a tied milyen?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Próbálj ki minden adalékot,e ha meguntad csináltasd meg,hogy birja a gyürődést.
Imádtam a kanyarodását és a fogyasztását,és nem rázott mint a miautónk."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Kedves 1000MB én személy szerint ajánlom az autódhoz az ólompótlót. A Te géped még szelepszár simmering nélkül készült én legalább is így emlékszem ezért a szelep és szelep vezető közti tömítés feladata IS az ólomnak. Ezen gépek gyári olaj fogyasztása 0,7liter/1000km., úgy hogy addig nincs mit aggódni. Ha mész 20km- tert és kivilágosodik a kipuff. nagy baj nem lehet én úgy gondolom. Én is szerettem az S-100 -ast nekem az volt csak előzni kellett neki 5km- ha meg akart előzni az ember fia egy teher autót. Ha teszel bele adalékot csak jót teszel vele. Üdv. Sepy.
Komment
-
Ha jó a skoda nem eszik olajat olajcseréig.Közel öt évet használtam és egyszer sem kellett olajat pótólni.
Persze aki nem tudta a titkot,hogy az olajlehuzógyürü rugóját megkell röviditeni,annak a gyürüt a bejáratás alatt megette.
Ja persze ez csak az ezresre vonatkozik a többi csak pótló.
A deluxal toltam a 100-asokat.erősebb volt gyárilag.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 jan. 17, 19:50."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment