Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gyújtás elosztó beállítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gyújtás elosztó beállítás

Üdvözletem

Van-e még olyan szaki itthon, aki rendelkezik elosztó beállító/mérő paddal és tudja is azt használni ?
    Lenne több elosztó, amit be kéne szabályozni.

A kép csak illusztráció.

Click image for larger version

Name:	EB-SUN-Photo-09.jpg
Views:	299
Size:	53.1 KB
ID:	228757

Szerintem ,humbug...azért írom mert szerintem csak a zárásszöget lehet beállítani,és a többi csak ellenőrzésre jó.Legyen jó a csapágyazás ,az előgyújtásszabályzó,a kondi,a megszakító,ha bármelyik kopott,nincs mit állítgatni.

Véleményem szerint!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szerintem ,humbug...azért írom mert szerintem csak a zárásszöget lehet beállítani,és a többi csak ellenőrzésre jó.Legyen jó a csapágyazás ,az előgyújtásszabályzó,a kondi,a megszakító,ha bármelyik kopott,nincs mit állítgatni.

Véleményem szerint!
      A kondi mérhető, megszakítót lehet cserélni, mint ahogy a röpsúly rugókat is. Ha kopott, akkor az kiderül a mérésből, mert nem lesz stabil az időzítés. A rossz gyújtásgörbe meg nem tesz jót a motornak. Szerintem

Komment

Gaspen eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ha kopott, akkor az kiderül a mérésből, mert nem lesz stabil az időzítés
        Ezért nem értem! Mikor a gép kimutatja a hibát:akkor neked kell a hibát kiszúrni,,a megszakítótengely kopás vagy a hajtótengely,vagy a röpsúlytengely ugyanazt a hibát mutatja.......
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mivel nem találtam, építettem egyet :-)

https://photos.app.goo.gl/1P8D4bSRuB1fV1Sy6
          mátéapu és Titus kedvelte ezt.

Komment

Komoly szerkezet, gratulálok!

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Komoly szerkezet, gratulálok!
              Köszi. Kell még finomítani rajta, de használható. Van pár elosztóm, azokkal tesztelgetem egyelőre.
              Attached Files
              pasetta és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X

Debug Information