Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel 125 hátsó ülés - eredetiség vagy biztonság?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csepel 125 hátsó ülés - eredetiség vagy biztonság?

Sziasztok! Kis Csepelesek ismerik a problémát! Hátsó kapaszkodó minden egyes döccenőnél, nagyobbnál intenzíven belever az ember gerincébe! Ha leszedem, nincs hol megfogni hátul ( az üléslapot nem bántanám mert az már eléggé kivan) Meg egyébként is így szép 2 üléssel!!! Ha leburkolom valami gumival vagy bebandázsolom oda az eredetiség, de mégis átmegy a fejemen, hogy egy esetleges bukásnál, hogy nyírná el a gerincem az az éles vaslemez... Valami jó kis veterános megoldás kéne :-)

mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Valami jó kis veterános megoldás kéne :-)
    valódi bőr rávarva vagy bandázsolva szerintem korhű lenne,keresztapámén vastag vezetékbandázs volt,de ő villanyszerelő volt.
    mucsom kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Láttam már fából is egy átalakítottat, de a bőr nekem is teszik. Valamit rakok rá mert az eredeti még a kezem is vágja. Köszi.

Komment

A fából esztergált.villába szerelt kapaszkodó a régebbi tipusokhoz készült.Az is jó megoldás.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X