Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gyerünk veteránnal motorozni! De miben?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• dongos78
    replied
    Benkő Imre fotóin éled újjá az egykori ózdi kohászat

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a sisak szerintem babettára,dongóra való max
    Pontosan ilyen bukóm van, és pontosan ezekre használom
    Arra gondoltam, hogy az MZ-n is ezt hordanám, egy ilyen szemüveggel (száj elé esetleg kendővel).
    Pontosan a korhűség miatt. Ez a kombináció közelebb áll a gép stílusához, mint a másik bukóm (Zárt, állvédős, sötét plexis FM).
    Persze itt megint elérkeztünk a korhűség - biztonság ellentétéhez. Melyikből mennyit áldozunk a másik érdekében...

Üdv Titus!
    Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatodat! Ilyen szemüveget már korábban is néztem, de olvastam róla véleményeket, és néhányan lehúzták, szerintük használhatatlan, maximum a bukósisakra felcsapva, mintegy díszítő elemként használható. De azt egyikőjük sem mondta el, hogy MIÉRT? Kényelmetlen? Nem lát ki belőle? Nem fér el az arcán a sisaktól? Bepárásodik? Odaizzad?
    De ezek szerint nem lehet olyan egetverően borzalmas. Persze én naiv azt gondoltam, hogy a csillogó részek fémből vannak.... ilyet gondolni a mai világban! Amikor a retro ("csúcsos") kerékpárlámpa is műanyagból készül, és az első tisztítástól olyan karcos lesz, hogy lehet elhajítani...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Szia Dongós!
    Vettem egy ugyanilyen szemüveget tavaly, hosszabb távon még nem használtam, csak itt a faluban korzóztam vele hozzáillő sisak hiányában. A fényes részek nagy része sajnos műanyag rajta, de szerintem használható. Nekem kicsit szélesnek tűnik, mivel nincsen összehasonlítási alapom lehet hogy így a jó

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Tetszik de a sisak szerintem babettára,dongóra való max

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Apropó! Erről mi a vélemyénetek, mennyire használható?
    Click image for larger version

Name:	mot.szem.jpg
Views:	1
Size:	19.0 KB
ID:	138652
    Ilyen bukóhoz:
    Click image for larger version

Name:	Bukosisak_.jpg
Views:	1
Size:	27.7 KB
ID:	138653

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    A fülig húzott svájci sapka megvan. Már csak a vörösen izzó csikk hiányzik a szájukból!

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Korabeli öltözet, amely valahol Apacsavot igazolja: A hatvanas-hetvenes évek autós életképei

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    ...és milyen szépen süt a nap!
    Már most hiányzik!

Leave a comment:

• apacsavo
    replied

Leave a comment:

• Ricsi95D
    replied
    Számomra a biztonság a legfontosabb, szóval nyugodt szívvel veszem fel a protektoros motorosruhát akár a Csepszihez is :-)
    De van 2 katonai forgalomirányító szerelésünk is,néha abban is megyünk.

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Itt egy tipp az öltözködéshez:

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Garantáltan '80-as évekbeli öltözet. IZS Planetahoz adaptálva. De lehetne más motor is, kivéve talán a"pereggyes" MZ-t és az ETZ-t.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Apacsvó nekem a műhelyemben a mai napig kivan rakva egy tábla evvel a szöveggel és a zománcozott tábla a Kőbányai Sör felirattal. A Fiam mikor kóstolgatta a szakmát kiírtam neki " ha elfogyott a türelmed és dilizel ,igyál és aludj egyet". Mert azért a kasznis szakmához is kell egyfajta beállítottság,idegbeteg ne akarja gyakorolni!!.

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Nálunk valahogy így szokott hangozni:

A párom búcsúzáskor:
    - Vigyázz az úton, óvatosan...
    Mire én:
    - Jó, rendben, vigyázok, és megigérem, hogy 170-nél gyorsabban sehol nem megyek!

Ettől a választól pedig nem szokott megnyugodni. Nem értem a nőket!

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Vigyázz, mert sok az őrült vezető az utakon
    Erről eszembe jutott a vicc:

"...egy autó rádiójában: Vigyázzon mindenki az M3-ason, mert egy őrült szembe halad a forgalommal!!!
    Mire a sofőr: Mi az hogy egy??? MIND!!!"

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    minden eggyes közlekedőt potenciális veszélyforrásnak kell tekinteni
    A feleségem szokta mondani búcsúzáskor:

- Vigyázz, mert sok az őrült vezető az utakon!

Mire én:

- Igaz, és mindjárt eggyel többen leszünk.

Leave a comment:

• apacsavo
    replied
    Teljesen és tökéletesen igazatok van!Biztonság!Biztonság!Biztonság!Mindenek fölött!!!!!!................csak engedjétek meg nekem hogy meg legyen az a véleményem hogy a biztonság első sorban a fejben kell hogy eldőljön!Ne dumáljon olyan a biztonságról aki még a kanyar vagy a kereszteződés előtt pár méterre is a gázt húzza!minden eggyes közlekedőt potenciális veszélyforrásnak kell tekinteni és úgy közlekedni!Aki nem tudná 44 éve (16 éves koromtól!)Motorozok és krosszoztam is sokáig az MHSZ -nél!72-óta vezetek gépkocsikat(ebbe minden kategória benne van!)De a kedvencem 76-óta a busz!!!!!Bkv-12-évig!.................ezek után ,mint mázlista írom hogy soha nem baleseteztem!!!!Motorral sokat bukta terepezés közben!Soha semmiféle védő ruhám nem volt és nem is lesz!(Persze nektek azért legyen,mert minden marha a saját bőrét viszi a vásárra!!!).....DE ÉN ÍGY SZERETEM!!!!!!Szabadon és fiatalon!............csendesen és álmomban szeretnék meghalni mint az apám!Nem sikítozva ordítva mint az utasai a buszon!!!!!EZ EGY VICC!!!!!

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information