Sok szó eset már az okmánya vesztett járművek forgalomba helyezéséről, szinte már egy városi legendakör alakult ki köré. Sajnos nekem is van ilyen fogfájásom, ugyanis csorog a nyálam egy csodás Danuviára, mi nagyon elgondolkodtatott, hogy megveszem. Természetesen papír nix... Gondoltam, megcélzom a megyei közlekedési főfelügyeletet, és útmutatást kérek ez ügybe, konkrétan, összeszerelési engedéllyel mi módon, milyen feltételekkel helyezhetők forgalomba ezen régi, becses és szép járművek. Nagyon korrekt és kimerítő választ kaptam.
Nem akarok kivonatolni, ezért a válaszukat csatoltam a cikkhez, olvassátok haszonnal!
tájékoztatás-mkp.pdftájékoztatás-mkp.pdf
Miután elolvastátok, s lángvágóval kezdenétek borotválkozni, íme a remény megcsillantása, mert ahol a szükség, ott a segítség.
http://www.motoros.hu/web/index.php?.../pannonia_club
Ezen az oldalon találhatjátok meg Geiger Jenő telefonszámát, amit most én is leírok, mert ez egy nyilvános szám: 06 30 211 5929.
Az úrral volt szerencsém beszélni, hívásra mindenkinek nagyon szívesen elmondja a lehetőségeket, sőt, a forgalomba helyezésben is segít, mint olyan rémisztő dolgok, mint műszaki dokumentáció megszerzése, az OT vizsgáztatás - mert enélkül nem megy - műszaki vizsga, stb.... Jó pár gépnk közreműködött már az ilyetén forgalomba helyezésében.
Az árakról is kérdeztem természetesen, ahogy kiszámoltuk, 100-120 ezer Ft költséget jelent így a papírozás.
Remélem, tudtam segíteni. Széles utat!
Nem akarok kivonatolni, ezért a válaszukat csatoltam a cikkhez, olvassátok haszonnal!
tájékoztatás-mkp.pdftájékoztatás-mkp.pdf
Miután elolvastátok, s lángvágóval kezdenétek borotválkozni, íme a remény megcsillantása, mert ahol a szükség, ott a segítség.
http://www.motoros.hu/web/index.php?.../pannonia_club
Ezen az oldalon találhatjátok meg Geiger Jenő telefonszámát, amit most én is leírok, mert ez egy nyilvános szám: 06 30 211 5929.
Az úrral volt szerencsém beszélni, hívásra mindenkinek nagyon szívesen elmondja a lehetőségeket, sőt, a forgalomba helyezésben is segít, mint olyan rémisztő dolgok, mint műszaki dokumentáció megszerzése, az OT vizsgáztatás - mert enélkül nem megy - műszaki vizsga, stb.... Jó pár gépnk közreműködött már az ilyetén forgalomba helyezésében.
Az árakról is kérdeztem természetesen, ahogy kiszámoltuk, 100-120 ezer Ft költséget jelent így a papírozás.
Remélem, tudtam segíteni. Széles utat!
Komment