heeegany eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Műszaki vizsgás élmények
Collapse
X
-
- 1 like
-
Nem azért görcsölök, hanem mert csúnya így, de majd veszek rá gyárit. Tényleg milyen volt rajta gyárilag? Hol lehet beszerezni? Nincs valakinek elfekvőben egy pár?
- 2 likes
Komment
-
Egy ilyen,viszonylag sok szögletes éllel csinált motorra,az ízlésem szerint egy hasonló formájú tükör illene,krómozott kivitelben,egy kecsesebb szárral.Az más kérdés,hogy gyárt e valaki ilyet és eltérne a gyári kialakítástól,tehát nem autentikus.Emunak tökéletesen igaza van,mert a gyári sem szebb,-sőt.
Ízlések és pofonok közt,különbségek vannak,a fentiekben csak a véleményem fejeztem ki,de a JAWA mindig is gazdagon krómozott,ráadásul igen jó minőségben,tehát a kormányon elhelyezett krómozott tükrök emelnék az összképet.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Ízlések és pofonok közt,különbségek vannak,a fentiekben csak a véleményem fejeztem ki,de a JAWA mindig is gazdagon krómozott,ráadásul igen jó minőségben,tehát a kormányon elhelyezett krómozott tükrök emelnék az összképet.
https://www.louis.eu/artikel/round-4...list=215438699
Ja és az RMC is forgalmaz ilyet.
- 3 likes
Komment
-
Ilyenkor,akkor is felmegy nálam a pumpa,ha nem engem érint közvetlenül a forgalmi engedély hiánya,mert milyen logika van egy ilyen döntés mögött.
Teszem azt,elveszett az összes személyes okmányom,beleértve a születési anyakönyvi kivonatot is,-az önkormányzat anyakönyvi hivatala anyakönyvestől leégett és a paplaknak is csak az üszkös romjai meredeznek az ég felé,-tehát hitelt érdemlően nem tudok semmilyen személyemre vonatkozó alapvető,hiteles iratot beszerezni,-nos akkor már nem is vagyok?
Feltételezem,hogy az utánfutód eredeti gyári,tehát nem Te csináltad 3D-s nyomtatóval,vagy nem kalapálgattad ki egy darab bádogból és hegesztgetted az alvázat csövekből,-akkor mi a fenének nem elég egy adás-vételi szerződés és egy pár tanú,aki az utánfutó valódiságát igazolja?
Magasról teszek az ilyen bürokratikus sz@rrágó bagázsra,a hülye törvényeikkel és rendeleteikkel együtt,ez egy hülye banda,egyáltalán nem állnak a realitások talaján,a világgá kellene zavarni az összeset,akinek csak köze van az ilyen döntésekhez,-vagy elvinni őket utat építeni,talicskával és lapáttal.
- 8 likes
Komment
-
elvinni őket utat építeni,talicskával és lapáttal.
- 8 likes
Komment
-
Lehet,hogy öntörvényű vagyok,vagy mit tudom én,de a Movisz és az ehhez hasonlatos esetek alapjában sértik az igazság érzetemet.A rendszer változtatására én sem látok semmi reményt egy ilyen apátiába zuhant,a végletekig megosztott és lebutított a piti értékeit foggal és körömmel védő társadalomban,mert a kenyér még éppen elérhető,a cirkuszról meg gondoskodnak,csak tehetetlenül hánykolódnak az egyedek,-úgy sz@r az egész,ahogy van.
Nagyon szeretem a hazám és a népem,de végtelenül elszomorít a megosztottság és a meghunyászkodó,igába dőlő tarkók víziója és tehetetlensége egy élhetőbb életért szükséges küzdelemben.
Sajnos minden jó célt legyőz a pénz,abból meg a mi köreinkben igencsak kevés van,-tehát vesztesek vagyunk.
- 6 likes
Komment
Komment