Sziasztok meg tudná valaki mondani hogy ha a forgalmiba annyi van irva " Kérelemre forgalomból kivonva " /04/ Ez most végleges vagy ideiglenes kivonást jelent:
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mit jelent a forgalmi engedély "forgalomból kivonva" bejegyzése?
Collapse
X
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseForgalomból kivont kárművek
Sziasztok meg tudná valaki mondani hogy ha a forgalmiba annyi van irva „Kérelemre forgalomból kivonva” /04/ Ez most végleges vagy ideiglenes kivonást jelent:A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevisszahelyezhető a forgalomba!
linkUtoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 márc. 27, 14:33.-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak ha 2005. október 15 előtt lett kivonva és nem bontásra, ha jól tudom...
Megint egyik így, a másik úgy?
Ez a mondat üti a 2005.okt.15-e előttséget:
"Az érvénytelenített új típusú forgalmi engedély és törzskönyv, vagy a régi típusú forgalmi engedély,"
Budapest13.hu - Ügyintézés - Forgalomból véglegesen kivont járművek ismételt forgalomba helyezése
Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 márc. 27, 15:01.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
A legbiztosabb, ha a kiszemelt okmányirodánál érdeklődik az ember, hogy az adott helyzetben mik a lehetőségek, nekem úgy rémlik, hogy a fenti dátum előtt végleg kivontakat újra forgalomba lehet helyezni, az az utániakat nem, de ha bontásra lett kivonva, akkor az még tovább bonyolítja a dolgot... de mindenképp utána kell kérdezni, ha lehetséges, akkor még a pénztártól való távozás előtt!soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszürke forgalmi 1991-ben történt a kivonás és semmi baja a forgalminak.
Ha 91-ben ideiglenesen vonták ki akkor az már "visszahelyeződött".korompaiistvan kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Szürke forgalmi
Keresgéltem a témákban, de nem találtam a kérdésemre választ.
Amikor a szürke forgalmiban az áll, hogy a motorkerékpár forgalomból ki van vonva és a rendszámot is leadták, akkor azt jelenti, hogy a motorkerékpárt törölték a nyilvántartásból és már nincsen a hivatalnak adata a motorról? Olyan mintha nem is létezne?
Válaszokat előre is köszönöm.
Komment
-
Szerintem ez nem jelenthet nyilvántartásból való törlést, csak azt, hogy nem vehet részt a forgalomban.
A szürke forgalmis járműveket papír alapon tartották nyilván, tudomásom szerint a mai elektronikus adatbázisban nem szerepelnek, külön kérvényt kell írni egyes adatok lekéréséhez. Ezt már több témában tárgyalták.
- 2 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem kéri a biztosító 50 évre visszamenőleg a fedezetlenségi díjat .taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment