Hellosztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet megoldani a a következö problémát? Adott egy Honda MB 8 tipusu motorkerékpár ( MB5 nagytesója) csak egy adásvételim van róla. Mivel 80 ccm (nem ugy mint a kistesója ami 50ccm) ezért ugye segédmotorként legálisan nem lehet használni. A motor több darabbol lett összerakva. Halottam olyat, hogy OT vizsgáztatást valahogy meg lehet oldani. De nagyon nem vagyok jártas ebben a témában. Tehát a kérdésem az, hogy hogyan lehetne valamilyen uton módon megoldani, hogy legyen papirja. Olvasgattam vissza forumot de nem tisztult igazán ki a kép. Ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm. Üdv!
Elöző elötti tulajokról nem tudok semmit. Visszakövetni se tudom. Valszag magyarországon sose volt legálisan forgalomban. Váz szám motorszám van beütve. Viszont van hozzá kitöltetlen váznyaktáblám (amiben ugye az évjárat is van) tudom hogy emiatt nem is lehet teljesen legális... de ha bele graviroztatok valamit kutya nem veszi észre .1980 körüli a motor.
Elöző elötti tulajokról nem tudok semmit. Visszakövetni se tudom. Valszag magyarországon sose volt legálisan forgalomban. Váz szám motorszám van beütve. Viszont van hozzá kitöltetlen váznyaktáblám (amiben ugye az évjárat is van) tudom hogy emiatt nem is lehet teljesen legális... de ha bele graviroztatok valamit kutya nem veszi észre .1980 körüli a motor.
Komment