Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Okmányait vesztett járművek forgalomba helyezése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jahogy nem irtam, hogy a fickó is svéd ott vette a motort és ott is él
    Rákérdeztem hogy végül is mi a gondja, majd meglátom mit válaszol
    Na, erre kíváncsi vagyok, hogy mit ír, mert ott simán megoldja az egész cirkuszt.
    Titus kedvelte ezt.

Komment

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      mert ott simán megoldja az egész cirkuszt.
      Arrol kell neki papir, hogy a motor itt volt forgalomba, de már nincs, kivonták a forgalombol
      Nomost a Belügyminsztérium nyilvántartásábol ezt lekérni még magyar embernek is bonyolult, nem egy svédnek
      https://www.nyilvantarto.hu/hu/adats...as_kozlekedesi

Korábban tanácsoltam neki bizzon meg egy magyar ügyvédet, de az nem kevés pénz

Komment

Arrol kell neki papir, hogy a motor itt volt forgalomba, de már nincs, kivonták a forgalombol
        Nomost a Belügyminsztérium nyilvántartásábol ezt lekérni még magyar embernek is bonyolult, nem egy svédnek
        Most már értem. Lehet, hogy marad "játszós" motornak?

Komment

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          marad "játszós" motornak?
          Találtam egy oldalt
          https://www.eucaris.net/
          Itt kormányzati szervek kérhetnek le adatokat egymástol
          Irtam a fickónak, forduljon a svéd megfelelő szervhez és kérje az adatokat ezen a rendszeren keresztül
          Igrich kedvelte ezt.

Komment

Irtam a fickónak, forduljon a svéd megfelelő szervhez és kérje az adatokat ezen a rendszeren keresztül
            A legjobb tanács volt. Mert sokan azt tették volna, hogy elmondják a véleményüket a bürokratikus szervezetekről, csak épp nem lett volna beljebb a papírozás.
            Titus és UK kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! Hozzátok fordulnék egy kérdéssel. Nagyon nagy álmom egy 969 es luaz és úgy néz ki szert tudnék tenni egyre, viszont természetesen nincs forgalmi hozzá csak rendszám és törzskönyv. Az a tervem hogy felújítom meg motort cserélek benne hogy fenntartható legyen napi használatra és egyedi járműként forgalomba helyezem. Viszont nem teljesen tiszta hogy lehetne legálisan megoldani az összeszerelési engedéllyel ezt a kis "mutatványt" mert olyan hiányosnak érzem a hivatalos leírását ennek a folyamatnak. Ha bárki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném.

Komment

Kezdje azzal, hogy saját maga keres információt az interneten
                movisz és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X

Debug Information