horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Okmányait vesztett járművek forgalomba helyezése
Collapse
X
-
Arrol kell neki papir, hogy a motor itt volt forgalomba, de már nincs, kivonták a forgalombolIgrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemert ott simán megoldja az egész cirkuszt.
Nomost a Belügyminsztérium nyilvántartásábol ezt lekérni még magyar embernek is bonyolult, nem egy svédnek
https://www.nyilvantarto.hu/hu/adats...as_kozlekedesi
Korábban tanácsoltam neki bizzon meg egy magyar ügyvédet, de az nem kevés pénz
Komment
-
Most már értem. Lehet, hogy marad "játszós" motornak?horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseArrol kell neki papir, hogy a motor itt volt forgalomba, de már nincs, kivonták a forgalombol
Nomost a Belügyminsztérium nyilvántartásábol ezt lekérni még magyar embernek is bonyolult, nem egy svédnek
Komment
-
Találtam egy oldaltIgrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemarad "játszós" motornak?
https://www.eucaris.net/
Itt kormányzati szervek kérhetnek le adatokat egymástol
Irtam a fickónak, forduljon a svéd megfelelő szervhez és kérje az adatokat ezen a rendszeren keresztülIgrich kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A legjobb tanács volt. Mert sokan azt tették volna, hogy elmondják a véleményüket a bürokratikus szervezetekről, csak épp nem lett volna beljebb a papírozás.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIrtam a fickónak, forduljon a svéd megfelelő szervhez és kérje az adatokat ezen a rendszeren keresztül
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok! Hozzátok fordulnék egy kérdéssel. Nagyon nagy álmom egy 969 es luaz és úgy néz ki szert tudnék tenni egyre, viszont természetesen nincs forgalmi hozzá csak rendszám és törzskönyv. Az a tervem hogy felújítom meg motort cserélek benne hogy fenntartható legyen napi használatra és egyedi járműként forgalomba helyezem. Viszont nem teljesen tiszta hogy lehetne legálisan megoldani az összeszerelési engedéllyel ezt a kis "mutatványt" mert olyan hiányosnak érzem a hivatalos leírását ennek a folyamatnak. Ha bárki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném.
Komment

Komment