Üdv!Végre egy görcs mentes forgalomba helyezés.Kollégám vett egy KAWA GPZ 750- et.Moci 30 éves.Külföldi papír ,adás vételi.Blokk döglött,másik vétele, számla.Blokk kicserél,beindít ,jó.Vitte az összes papírt leműszakizott.Hihetetlen de van ilyen is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Forgalomba helyezés pozitívan.
Collapse
X
-
geri98 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemennyit kapott a vizsgáztató a zsebbe??
- 3 likes
Komment
-
Ez elég kényes téma, mármint ez a jattolás meg a vizsgabiztos hozzáállása.
Az utóbbiról beszélnék egy picit:
A vizsgabiztos hozzáállását maga az ügyfél is befolyásolja. Azzal hogy hogyan viszi oda vizsgára a járművét. Személyes meggyőződésem hogy ha kis apróságokkal is de segítem a munkáját ( pl megtisztítom az alváz, motor számot, magát a járművet, kikészítem a kötelező felszereléseket stb..) akkor ő is pozitívabban áll hozzám. Persze itt nem azt értem hogy kerék nélkül is átmegy, de apróságok felett szemet hunyhat. És a másik ha megadja az ember neki a kellő tiszteletet abból még baj nem volt, sőtt...sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs a másik ha megadja az ember neki a kellő tiszteletet abból még baj nem volt, sőtt...sinter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nem a vizsga végi baráti kézfogásra gondoltam igazándiból. Bár az is hatásos. Mert van hogy ott híres emberek arcképével ellátott papírdarabok cserélnek gazdát a kézfogás keretében.
De most nem erre céloztam hanem hogy nem kell beleállni rögtön a vizsgabiztosba ( láttam ilyet elég sokat ) mert akkor már ő biztos nem lesz elnéző, inkább betart.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok! Én már leírtam korábban, hogy a vizsgabiztos is azon van, hogy ha a járműved megfelel az alapvető biztonsági követelményeknek és nem valami felsőbbrendűséggel viszed a géped biztosan segítőkész! Én csak betoltam a kis Csepelem, összefutott a műhely, de még a vizsgára várók is! Na most ezek után álljon meg a vizsgabiztos a többiek előtt ha nem engedi át (mondjuk egy féklámpa kontakt, vagy egy kicsit eltérő fékhatás miatt)sinter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Adj Isten!Ezt a zsebbe tolom a pénzt dolgot csak viccnek szántam,de úgy érzem kényes témába fogtam bele.Csak megjegyzem eddig minden gépem át ment a műszakin(a pénz soha nem játszott közre semelyik esetben sem)Én nem is tudnám odavinni úgy a gépet hogy ne legyen letisztítva ne legyen minden rendben.Úgy is többe kerül ha zsebre dolgozol mintha minden rendbe van a gépen.sinter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az az igazság ez nekünk itt a fórumon evidens hogy úgy vigyük el a gépet vizsgára hogy ki van glancolva, át van nézve.
Aki szereti becsüli járgányát annak ez alap dolog.
De sajnos láttam már ellenpéldát is: arra nem volt képes a gazdi hogy legalább műszakira picit kitakarítsa az autóját. Oda állított hót retkes igénytelen teli szemetes gépével. Gondolom műszakilag is fasza lehetett... Lehet ott másképp működtek a dolgok
Na de ez ránk nem jellemző. Mink a veteránosok mi igenis rendben tartjuk, tiszteljük, szeretjük a gépeinket. A műszaki nem okozhat gondot!taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment