Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Forgalomba helyezés pozitívan.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Forgalomba helyezés pozitívan.

    Üdv!Végre egy görcs mentes forgalomba helyezés.Kollégám vett egy KAWA GPZ 750- et.Moci 30 éves.Külföldi papír ,adás vételi.Blokk döglött,másik vétele, számla.Blokk kicserél,beindít ,jó.Vitte az összes papírt leműszakizott.Hihetetlen de van ilyen is.

    #2
    Na nivaronin akkor azt írd még le nekem mennyit kapott a vizsgáztató a zsebbe???Mert mint tudjuk ez egy korrupt mentes világ.

    Komment


      #3
      geri98 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      mennyit kapott a vizsgáztató a zsebbe??
      Ha elolvastad sinter,vagy mucsom (elnézést hogy csak őket nevesítem) élményeit amiket a vizsgáztatás során szereztek,akkor nem biztos hogy helytálló hogy mindig mindenhol csúsztatni kellene vmit szerintem.
      sepy, sinter és mátéapu kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Üdv!Szegény ember vízzel főz!Odament, látták hogy minden oké .Csak az elszántságot látták rajta ,a lóvét nem.Van ilyen is.Minden kis öröm a nagynak a kezdete.Már egy sikeres műszakinak is lehet örülni.Remélem én is átélem egyszer.

        Komment


          #5
          Ez elég kényes téma, mármint ez a jattolás meg a vizsgabiztos hozzáállása.
          Az utóbbiról beszélnék egy picit:
          A vizsgabiztos hozzáállását maga az ügyfél is befolyásolja. Azzal hogy hogyan viszi oda vizsgára a járművét. Személyes meggyőződésem hogy ha kis apróságokkal is de segítem a munkáját ( pl megtisztítom az alváz, motor számot, magát a járművet, kikészítem a kötelező felszereléseket stb..) akkor ő is pozitívabban áll hozzám. Persze itt nem azt értem hogy kerék nélkül is átmegy, de apróságok felett szemet hunyhat. És a másik ha megadja az ember neki a kellő tiszteletet abból még baj nem volt, sőtt...
          sepy kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            És a másik ha megadja az ember neki a kellő tiszteletet abból még baj nem volt, sőtt...
            geri98 pontosan erről beszélt
            sinter kedvelte ezt.

            Komment


              #7
              Nem a vizsga végi baráti kézfogásra gondoltam igazándiból. Bár az is hatásos. Mert van hogy ott híres emberek arcképével ellátott papírdarabok cserélnek gazdát a kézfogás keretében.
              De most nem erre céloztam hanem hogy nem kell beleállni rögtön a vizsgabiztosba ( láttam ilyet elég sokat ) mert akkor már ő biztos nem lesz elnéző, inkább betart.
              sepy kedvelte ezt.

              Komment


                #8
                Sziasztok! Én már leírtam korábban, hogy a vizsgabiztos is azon van, hogy ha a járműved megfelel az alapvető biztonsági követelményeknek és nem valami felsőbbrendűséggel viszed a géped biztosan segítőkész! Én csak betoltam a kis Csepelem, összefutott a műhely, de még a vizsgára várók is! Na most ezek után álljon meg a vizsgabiztos a többiek előtt ha nem engedi át (mondjuk egy féklámpa kontakt, vagy egy kicsit eltérő fékhatás miatt)
                sinter kedvelte ezt.

                Komment


                  #9
                  Adj Isten!Ezt a zsebbe tolom a pénzt dolgot csak viccnek szántam,de úgy érzem kényes témába fogtam bele.Csak megjegyzem eddig minden gépem át ment a műszakin(a pénz soha nem játszott közre semelyik esetben sem)Én nem is tudnám odavinni úgy a gépet hogy ne legyen letisztítva ne legyen minden rendben.Úgy is többe kerül ha zsebre dolgozol mintha minden rendbe van a gépen.
                  sinter kedvelte ezt.

                  Komment


                    #10
                    Az az igazság ez nekünk itt a fórumon evidens hogy úgy vigyük el a gépet vizsgára hogy ki van glancolva, át van nézve.
                    Aki szereti becsüli járgányát annak ez alap dolog.
                    De sajnos láttam már ellenpéldát is: arra nem volt képes a gazdi hogy legalább műszakira picit kitakarítsa az autóját. Oda állított hót retkes igénytelen teli szemetes gépével. Gondolom műszakilag is fasza lehetett... Lehet ott másképp működtek a dolgok
                    Na de ez ránk nem jellemző. Mink a veteránosok mi igenis rendben tartjuk, tiszteljük, szeretjük a gépeinket. A műszaki nem okozhat gondot!
                    taluga kedvelte ezt.

                    Komment

                    Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X