Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni! Találtam magamnak egy Mz Etz 150-est és hát mint az szokott lenni nálam szerelem lett az első látásra
Eddig hála istennek nem kerültem egyik motornál sem ilyen helyzetbe mint ennél! A helyzet a következő A rendszáma meg van de a forgalmit nem találják el mondásuk szerint :S 2001 óta nincs forgalomba mert biztosítási tartozás miatt ki vonták a forgalomból állítólag végleg! A kérdésem az lenne hogy mi ként tudnám ezt a motort újra forgalomba helyezni használni! egyáltalán van e még erre esély a tartozás miatt! És mennyi a költsége ennek dolognak mármint a forgalomba helyezésnek vagy mi a menetet!
A válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
Eddig hála istennek nem kerültem egyik motornál sem ilyen helyzetbe mint ennél! A helyzet a következő A rendszáma meg van de a forgalmit nem találják el mondásuk szerint :S 2001 óta nincs forgalomba mert biztosítási tartozás miatt ki vonták a forgalomból állítólag végleg! A kérdésem az lenne hogy mi ként tudnám ezt a motort újra forgalomba helyezni használni! egyáltalán van e még erre esély a tartozás miatt! És mennyi a költsége ennek dolognak mármint a forgalomba helyezésnek vagy mi a menetet! A válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
)! Azért vagyok ilyen biztos a dolgomban,mert tavaly vettünk egy Pannoniát a kollégámnak,amelyen szintén 10 éves tartozások voltak (biztosítás/súlyadó),ezért olcsón adta atulaj,sőt még az adás-vételibe is beírta,hogy ő nem áll semmilyen költséget! Ennek ellenére a kollégám simán átíratta,semmilyen plussz költség nem terhelte,sőt az okmányirodában jót nevettek az adás-vételi bejegyzésen,mert hiába íratta bele az eladó,ettől függetlenül behajtják rajta!
! Csak nem tudom mert le van ugyebár járva a műszaki is róla! Nem tudom hogy hogy van de le járt műszakival úgy tudom nem lehet át íratni, és ha így van akkor meg ő csak úgy tudja el vinni ha ki fizeti a tartozását és forgalomba helyezi és ezek után tudom én csak akkor elméletileg át íratni nem?
Ha meg lesz a motor,akkor képeket is kérnék!
Komment