Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nem ment át a motorom a muzeális minősítésen... mi lesz ezután?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem ment át a motorom a muzeális minősítésen... mi lesz ezután?

Szeretném megkérdezni hallott-e valaki olyanról hogy mi lesz akkor, ha egy OT rendszámos motorkerékpár élete harmadik muzeális minősítésen nem megy át, és elutasító határozatot kap? Megnéztem a MMB szabályzatát, ennyi van odaírva:

"H
    a a jármű a muzeális minősítő vizsgálaton nem felel meg a minősítési feltételeknek, felszólítja a tulajdonost az okmányok visszaszolgáltatására és intézkedik, hogy a számítógépes nyilvántarásba a visszavonás ténye bekerüljön.
    Rendszámmal ellátott jármű esetén a visszavonásról értesíti a BM. Központi Adatfeldolgozó,
    Nyilvántartó és Választási Hivatal Közlekedési Nyilvántartó Osztályát, a Közlekedési Felügyeletet, valamint a tulajdonos lakóhelye szerinti illetékes okmányirodát. "

De konkrétan, mi is fog történni? Visszaveszik a rendszámot? Kivonják a forgalomból? Adnak újra normál rendszámot? Ha valaki hallott ilyenről, vagy van ilyen tapasztalata, kérem ossza meg. köszönettel,V. Mihály

Priviben küldök egy telszámot !
    Che kedvelte ezt.

Komment

Üdv!
      Néhány konkrétumot is meg lehetne tudnunk az ügyről? Milyen ok vagy okok miatt nem felelt meg a jármű?
      Sajnálom hogy így alakult de biztos van rá megoldás csak meg kell találni.
      Beagle, sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

És mi miatt nem ment át most, ha idáig viszont kétszer már átment?
        Che kedvelte ezt.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Kivonják a forgalomból? Adnak újra normál rendszámot?
          Kapsz normál rendszámot. A gond akkor van, ha a gépnek OT előtt nem volt papírja. Mert akkor ismét nem lesz.
          Én ezt így tudom.
          Che kedvelte ezt.

Komment

Jelenleg még folyamatban van az ügy, a végéig nem akarom elkiabálni a részleteket..... hátha megoldódik, és utána tanulságnak majd leírom. Köszönöm a számot! Mihály
            sepy, UK és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X