Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
kertigép vagy csettegöbe használták szana szétszakadva...
Na igen,sok végezte így! Ám a csettegőkbe szerelve,általában csak a jobb oldali deklit faragták szét,ékszíjtárcsát raktak a lendkerékre stb. A Bal oldali (számos) blokkfél is tönkrement?? Tudom,hogy csak az összeillő feleket "illik" összeszerelni,a gyári méretpontatlanság miatt,de biztosan meg lehetne oldani valahogy. Ha meg van az eredeti blokk,én (akár erőn felül is) törekednék a megmentésére,inkább,mint egy idegen blokk hozzápapírozására!
A mai srácok úgy kipótolják a blokkodat,hogy meg sem ismered!
Kerits egy donor blokkot és azzal ki lehet pótólni.a csapágyméreteket hegesztés után ujra lehet furni.
Ma tényleg csak pénz és idő kérdése egy felujitás!
Az összeépités két külön motorra vonatkozik,szerinted melyik az olcsóbb,és mit akarsz.
Ha nem fog egyezni a blokk a vázzal hiába lesz"tiszta"értéktelen lesz.
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 febr. 09, 19:58.
Pont ebből a motorcsere szempontból szereztem be egy szám nélküli blokkot! Igaz az eredeti van benne felújítva, de ki tudja jó ha van egy pótlásnak.
Ott nincsen "gond a számokkal".
biztos megfelelne az emissziós értékeknekaz a baj, hogy csak ezt az egy fajta motort láttam, amit beépítenek... vmi amerikai vasat hozatni meg horrorisztikus lenne
Komment