))
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
77 találat 0.0270 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
-
Jawák és egy Schwalbe
Üdvözlet minden kedves idetévedt fórumtársnak!
Becsületes nevem Bényei-Serbán Attila és 1986 nyarán kerültem szülői kezek közé....
-
Bemutatkozás Szabó Milán (Szamy)
Sziasztok!
90-ben láttam meg a napvilágot Szabó Milán-ként Debrecenben. Ebesen élek s tavaly augusztus óta tulajdonosa vagyok egy...
-
Titus started a topic Titus, aki 2007 óta szereli és szereti a veterán gépeketA következő helyen: BemutatkozásTitus, aki 2007 óta szereli és szereti a veterán gépeket
Üdvözlöm a veterán fórum összes olvasóját! Az első igazi veterán motoromat, egy Csepel 125/49-est 2007 tavaszán vettem meglehetősen hiányos...
-
Schwbe hengerfej
Tisztelettel kérdezem a hozzálrtőktől, hogy a Schwalbimba beszerejhető-e az S51-es tuning komplett blokk....A hengerfej eltérés miatt gondolom...
-
Külföldi vásárlók
Az éjjel kaptam sms-t,és emailt is Ausztiából,Adrian Simion nevű úrtól,miszerint érdekelné a hirdetett Jawam. Mennyire gyakori,hogy más országból...
-
Helvetic‎
Sziasztok!
A közelmúltban regisztráltam az oldalon, azonban elfelejtettem bemutatkozni.
Kökény Dánielnek hívnak, 22 éves vagyok,...
-
Simson felújítás - Bandido
Sziasztok!
Várom ötleteiteket, ki, hogyan, miképp "restaurálná" Simson motorját?!
-
Bemutatkozás - McFly
Heló!
21 éves vagyok élek halok a veterán motorokért, egy kettő nekemis van, egy oldalkocsis Pannónia TLF 1959-es, MZ TS 250 1976-os,...
-
bemutatkozás - KOMAXMISKA
Sziasztok Komaxmiska vagyok.Üdvözlök mindenkit a veteránfórumon.Van egy 1972-es simson schwalbe típusú motorom.Régebben is volt egy,de könnyelműen...
-
Ki mennyi idős?
Sokszor gondolkodtam már rajta hogy akinek éppen írok az "régi motoros" vagy a motorja öregebb mint Ő
(van akinek a nevéből le lehet...
-
Simson Schwalbe Kr51/1 felújítás
Sziasztok!
A napokban a tulajdonomba került egy Simson Schwalbe Kr51/1-es motor, de sajna eléggé leharcolt állapotban van szegényke....
-
vándor 84
Sziasztok!magamrol röviden annyit szeretem a régi motorokat és foglalkozni velük jelenleg egy 1972 es simson schwalbe m és egy 1984es mz ts 125...
-
Sbert Vagyok!
Sziasztok!
Róbert vagyok, Balástyáról. Két éve Boldog tulajdonosa egy kr51 Simson-nak.
Most vettem elő, mert napi szintű használat...
-
Birci bemutatkozása
Sziasztok,
Ha jól emlékszem 2003-ban egyik ismerősöm szerzett egy működő képes D Csepelt, akkor elhatároztam én is, követem a...Utoljára szerkesztve a következő által: Birci; 2012 nov. 24, 19:35.