Eredetileg nem reklámoztam, mert úgy gondoltam nem lesz belőle semmi.
A tavaszi is inkább szabadtéri autókiállítás volt mint börze, és...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
24 találat 0.0130 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Technik Piknik Kaposvár 2011.11.13
-
Hülye kérdés - a súbertű szintjei
Szép napot mindenkinek,igazából azért irtam egy ilyen cimet mert már olvastam valahol azt amit most kérdezni szeretnék.A súbertű melyik fokozatában...
-
dott started a topic Hidegen és melegen is nehezen indul, mi a probléma?A következő helyen: Pannóniák szereléseHidegen és melegen is nehezen indul, mi a probléma?
Hello!
T5H motor indításával kapcsolatban szeretnék kérdezni. A történet hogy hidegen/melegen a motor nehezen indul mondom úgy hogy...
- 1 like
-
Micibá started a topic Oldtimer Show 2011 Budapest, SYMA NagycsarnokA következő helyen: Virtuális tárlatvezetésOldtimer Show 2011 Budapest, SYMA Nagycsarnok
Elvileg viszem az SR1-et (meg az SR2e-t is), szebbek lesznek, mint 2010-ben. Ne nézzétek meg előre a micimoci oldalon
)) Hoz még valaki kiállítani...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Máté vagyok Szegedről, nagyon szeretem a régi motorokat, jelenleg Pannónia T5H, s Simson SR2e-m van.
Hobbim természetesen...
-
soveny started a topic Komar hátsó lámpa feszültség stabilizálásA következő helyen: Szerelési kérdésekKomar hátsó lámpa feszültség stabilizálás
Elektromosságban jártas fórumtársaim segítségét kérném az alábbi ügyben:
Komar mopedem rendre szereti eldurrantani a hátsó világítás...
-
Bemutatkozás bécibá57
Hali Mindenki! Motort keresgélve, véletlenül bukkantam az oldalra, de örülök neki. Gépszként hobbiból öreg motorokon bütykölök, a szoci múlt...
-
Micibá started a topic Gyujtó és világító tekercs javítás (újratekercselés)A következő helyen: Szakemberek és műhelyekGyujtó és világító tekercs javítás (újratekercselés)
Sziasztok!
Van vagy 6 db hibás gyújtótekercsem és legalább ennyi világító... Mivel az utángyártott 99 euro, szeretném inkább újratekercseltetni....
- 1 like
-
TZ started a topic Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprónA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólÉrdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Régóta vágytam erre a topikra!
Itt kibeszélhető egy hirdetés anélkül, hogy rontanánk az illető üzletét azzal, hogy az adatlapra...