Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
22 találat 0.0133 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Robogó elektromosság veteránra
Gondolom mást is foglalkoztat ez a kérdés, több helyen lehet látni, hogy veteránra modern robogó generátort-gyújtást szerelnek fel.Én személy...
-
Bemutatkozás
Kedves Fórumlakók!Becsületes nevem F.Attila,Gyálon lakom,Pest megyében.Garázsomban a következő kétkereküek laknak:1 Pannonia p10,1 Jawa 634...
- 1 like
-
Elektronikus gyujtás
Sziasztok !
Kalapácsos megszakito kiváltásán gondolkodom.Nemrég találtam ezt IMFsoft, s.r.o. - Zapalování Jawa - CZ - Trabant Ignition...
-
Jawa-s Tamás Kőbányáról
Sziasztok!
Örülök, hogy itt regisztrálhattam, remélem sok elszánt Jawa rajongóval ismerkedhetek itt meg. Jelenleg egy 559 és 360-as típusú...
-
12 voltos Pannónia
Üdv!
Bocs, lehet hogy nem ide vágó a kérdés, de lehet a 6 Voltos rendszert 12 "Voltosítani". Mondjuk a tekercsek újratekercselésénél,...
-
P10 hengerszett P12-re
Sziasztok!
A Pancsa P10 hengerét és hengerfejét simán, minden átalakítás nélkül fel lehet-e rakni egy P12-re(sztem tuti még jobban...
-
TZ started a topic Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprónA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólÉrdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Régóta vágytam erre a topikra!
Itt kibeszélhető egy hirdetés anélkül, hogy rontanánk az illető üzletét azzal, hogy az adatlapra...