Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
16 találat 0.0118 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Lemezjáték commented on „több mint egy egyszerű motorkerékpár”A következő helyen: 10 éves az Ural.huVisszakanyarodnék az eredeti idézethez, többször is elolvastam...nekem nagyon tetszik!
-
Jó kis történet.
Én nemrég akadtam össze egy "igazi veterán motor szerelővel", akit annyira istenítenek a környéken.
...
-
Pedig elhihetitek, ha ezt egy villamos mérnök írta volna le, akkor nem biztos, hogy ennyire érthető lenne!
-
TZ commented on Remanens mágneses térben indukálódott feszültségA következő helyen: 10 éves az Ural.huSok minden lehet itt hátérben. Én bevallom a fentieket nem is értem ám maradéktalanul. Lehet ez is gond...
-
UK commented on Remanens mágneses térben indukálódott feszültségA következő helyen: 10 éves az Ural.huEnnek fényében nem tartom kizártnak, hogy az Ural.hu-n az okozta az időugrásokat, hogy a fluxuskondenzátornak nem volt elegendő a remanens mágnesség...
-
Hú! A végén egy kicsit eldobtad az agyad! Tényleg jó szerelő lehet ha igy kihozott a sodrodból!
Azért annyi pozitivum van benne hogy jobban...
-
kicsipiedone commented on „több mint egy egyszerű motorkerékpár”A következő helyen: 10 éves az Ural.huHALLI! csak annyira hasonlitanak hogy abbol a szelep,,dekni"-bol az orosz elfelejtettte kitorulni aBMW-t es sok szeriaban olyanok vannak..... es...
-
Bizony, ez az a beírás amin anno könnyesen nevettem a munkahelyemen....
Nem is tudták mi a bajom...amíg meg nem mutattam nekik....
...
-
De azért nem is voltam teljesen képben. Nem tudtam, hogy ennyire hasonlít a "kétféle" blokk.
M-80-ra viszont rákérdezek: 800ccm?...
-
Nem írogatsz szamárságokat. ezek tényleg felülszlepelt blokkok, mert szépen leszedték az M-72 oldaltszelepelt hengereit és rárakták az R-75...
-
Most jól szét offoljuk ezt a szép bejegyzést ..., de nem baj ...
No, szerintem - bár annyira nem vagyok szakértő -, ezek...
-
Az bizony az. Csak úgy tuningolták az M-72-őt a versenyekre, hogy BMW R-75 hengereket, meg hengerfejeket raktak rá. Talán valami német újságban...
-
A kép csak illusztráció, nem írtam oda, hogy Ural! De valószínű, hogy az, csak kicsit spéci, tuningolt cucc.
Arra gondoltam, minden...