Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
10 találat 0.0114 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Szeva TZ! Az én személyes kedvencem: "Aki a Buddhának azt a felét nem látja, amelyik a motorkerékpár tagolásával foglalatos, az szeme elől...
-
TZ commented on A klasszikus és s romantikus szembeállításaA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteTermészetesen rokonszenvezek!
Az előző bejegyzés (A tapasztalás turistái) előtt írtam erről egy-két gondolatot. Olvasd el azt az...
-
apacsavo commented on A klasszikus és s romantikus szembeállításaA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteAkkor majdnem megértettem ( ami nagyon furcsa mert általában nem szoktam!!!)!!!.....de gondolom ha ily lelkesen idézed azonosulsz is ezzel a gondolattal...
-
TZ commented on A klasszikus és s romantikus szembeállításaA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteLehet, hogy itt van egy kis félreértés.
Ez itt egy sorozat, melyben A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete című könyvből...
-
apacsavo commented on A klasszikus és s romantikus szembeállításaA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteSzia TZ!
Érdekes fejtegetés!
Nekem akkor szoktak ilyen korszakalkotó gondolataim lenni amikor nagyon fáj a lábam és nem igen tudok aludni,az...
-
TZ commented on A tapasztalás turistáiA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészetesoveny:
Itt a jobboldali hasábba - Pirsig képe alá a fehér blokkba- rakosgatok fel idézeteket az utószóból. Nincs benne (szerintem) spoiler,...
-
andraco commented on A tapasztalás turistáiA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteOrulok, hogy tetszett az a konyv amit odadtam annak idejen!Mikor is volt, 10-15 eve?
Akit erdekel az angol kiadas, tudok szerezni nem...
-
UK commented on A tapasztalás turistáiA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteKösz a képet! Hogy én mennyit gondolkodtam annak idején, hogy milyen motorral mehettek!
Szerintem nagyon jó a fordítás, ha nem lenne...
-
TZ commented on A tapasztalás turistáiA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteÖrülök, hogy olvasod!
A fordítás nyelvezete valóban meglepő. Én magam tagadhatatlan, hogy a „romantikus elmék” csoportjába...
-
soveny commented on A tapasztalás turistáiA következő helyen: A zen meg a motorkerékpár-ápolás művészeteNem rég kezdtem el olvasni a könyvet, de rossz szokásomhoz híven másik két könyv mellett, így elég lassan haladok vele. Nagyon tetszik Pirsig...