Reális tippem nem nagyon van.
Szivesen megnézném majd az általad felújított állapotban persze, így csak biztatni tudlak (kibicnek tudod...),...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
54 találat 0.0191 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Felétek ritka! Nálunk azért akad belőle....
-
A c vágány a félreállított ,nem számontartott dolgokat jelenti.....Ha a kedvenc motoromat ,nincs lehetőségem kedvemre javítani:ebbe az állag...
-
Gondold át a dolgot,mert ez a példány tényleg ritka és megérdemelne egy szép felújítást!Akkoriban még szerették beütni a vázba a rendszámokat,vagy...
-
Ha lesz egy kis energiám + -ba összepakolom és C-vágány
-
Felétek ritka! Nálunk azért akad belőle
-
Szép kiskerekű Czetka, ezt bizony meg kell csinálni.
Akár OT-val is, nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára.
-
Én is úgy látom,hogy ritka,és gyártás szerint első széria lehet,papírja nem felkutatható aki nekikezdett kihalt,az utód nem is ismerte:a telekkel...
-
Mázlista !!! Ebből ne használj semmit a Pannóniához , inkább rakd rendbe . Ha megvannak a papírok , vagy felkutathatók van egy értékes és...
-
Szerintem nem eredeti,de a búra hiányos és törött,hasonlit a régirigáéra nagyban az alapja megvan,de galád...
-
Ha megvan az eredeti hátsó lámpája, azért még én is adnék pénzt.
-
Szervusz Máté!
A 125 ccm-es Cz valamilyen magánimportból kerülhetett az országba,mert itthon úgy tudom,hogy hivatalosan nem forgalmazták.Azt...
-
Üdv! Nagyon jó a megoldás! Sajnos mi is küzdünk a fékpofa szabályozással. Szeretnénk egy kis segítséget kérni ha lehet. Nálunk is rengeteg...
-
Sajnos aki értene a karbantartásához,rendezgetéséhez olyat nem találtunk,emiatt elfulladt a dolog.
-
Kiegészíteném egy gondolattal. Egyre nehezebb megállapítani, mi gyári és mi nem. Például volt-e fehér ETZ? Nem, vagy csak rendőröknek, vagy...?...