Sikerült beszereznem egy különleges motort ,ami a MÉRAY gyár is használt!
Ez egy 1926-os 350-es,OHV, Blackburne motor ami kicsit hiányos.Lehet,hogy...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
191 találat 0.0201 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Excelsior started a topic Méray márkatársakat keresek!A következő helyen: Márkatárs kereső, klub toborzóMéray márkatársakat keresek!
-
petiv started a topic Gyöngyszórás-alutisztítás Siófok illetve Győr környékénA következő helyen: Szakemberek és műhelyekGyöngyszórás-alutisztítás Siófok illetve Győr környékén
Sziasztok!
Érdekelne, hogy tudnátok-e ajánlani Siófok illetve Győr környékén olyan megbízható "műhelyféleséget"/céget...
-
Szimering
Úgy fest, hogy Isten segedelmével mégis lesz Pannóniám. Üzemképes, papírozott, működik. Viszont van egy olaj csöpögése a jobb oldalt, valószínű...
-
Jármű statiszta munka
Sziasztok!
Van egy 71-es Polski 125-öm és egy 64-es Opel Rekord A-m és az érdekelne, hogy milyen cég foglalkozik jármű statiszta munkákkal,...
-
Milyen lámpa lehet ez?
Milyen motorhoz vagy autóhoz tartozott a képen látható hátsó lámpa? Féklámpa és rendszám világítás is van rajta.
Válaszokat előre...
-
Közlekedési morál
Sziasztok!
Szeretnék feldobni egy kérdést, amire régóta nem találok egyértelmű magyarázatot.
Mégpedig a közlekedési morállal...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 szept. 10, 11:27.
-
Bojnak started a topic ETZ megszakítós gyújtás cseréje elektronikusraA következő helyen: MZ motorok szereléseETZ megszakítós gyújtás cseréje elektronikusra
Segítséget, tanácsot kérek az alábbi kérdésben: 250-es ETZ motorom megszakítós gyújtását szeretném Hall-elemes elektronikusra cserélni....
-
Bemutatkozás
Kedves Veteránosok! Új tagként a mai napon csatlakoztam hozzátok. Érdekelnek a régi motorkerékpárok és autók. Lassan két éve restauráltam...
-
snomag az új oldalkocsis :)
Sziasztok,
Mint a címből is kiderül, nemrég sikerült beszereznem életem első oldalkocsis motorát egy 82es Jawa 350es "személyében"....
-
Mi a legideálisabb porlasztó beállítás egy Csepel motorkerékpáron?
Hogyan lehet beállítani úgy a porlasztót, hogy a kevesebb fogyasztás ne menjen a teljesítmény rovására és esetleg a nagyobb teljesítmény ne...
-
petiv started a topic Átiratási bonyodalmak, kérdés! :)A következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeÁtiratási bonyodalmak, kérdés! :)
Sziasztok
Egy olyan átiratás érdekelne, hogy van egy veteránmotorom, ami 2. tulajtól van. A valóságban a 2. tulaj nem bejegyzett,...
-
D Csepel 125
Sziasztok én Tímea vagyok. A veterán fórumra való regisztrálásom a párom rajongása, szerelme, a témában megadott motor, és egyébként minden...
-
Sammler Bemutatkozása
Sziasztok,
Sammler vagyok, a Veteránok szerelmese már vagy 8 éve.
14 évesen Babettával kezdtem, mindjárt kettővel. Már akkor...
-
vasparipa started a topic Veterán és túra motor találkozó KörmendenA következő helyen: Találkozók, Oldtimer versenyekVeterán és túra motor találkozó Körmenden
2013. augusztus 17. 10:00
Egész napos motoros rendezvényre várunk miden érdeklődőt.
Délelőtt egy túra indítaná a napot, majd a...Utoljára szerkesztve a következő által: vasparipa; 2013 júl. 10, 18:45.
-
jawa 350 634 felújítása
Sziasztok!
Egy 350 - 634-es jawa életre keltésébe fogtam bele.
Néhány kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
1. Mennyi olaj...