Sziasztok én Tímea vagyok. A veterán fórumra való regisztrálásom a párom rajongása, szerelme, a témában megadott motor, és egyébként minden veterán jármű iránti érdeklődés okán történt. Ő már régóta böngészi az oldalatokat. Sok hasznos dolgot lehet itt találni, a felújításhoz szükséges használati útmutató nagyon nagy segítség. Jelenleg egy Csepel D 125-ös vár felújításra, melyhez a segítségeteket kérem a beazonosítás miatt. A motor adatai: henger alatti számsor:7/9 0259, a blokkban:49738 A váz számai: 85788, vázcső szám:7/9 0259. A kezdeményezésetek, mely a papírjaikat vesztett veteránok tulajdonlásának, és forgalomba helyezhetőségének megoldatlan problémája minket is érint, mert jó lenne ha sikerülne forgalomba helyezni. Ebben megpróbálok segíteni, és köszönöm előre is a segítséget. Üdv: Tímea (Boxi ez az egyik cicánk neve volt)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
D Csepel 125
Collapse
X
-
Üdv Tímea. Picit fura itt egy lányt köszönteni de abszolút örülök neki, vagyis nektek.
Namár most a
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehenger alatti számsor:7/9 0259
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseblokkban:49738
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevázcső szám:7/9 0259
Annyit lehetne még megnézni hogy elöl a villanyakban olvasható e régi rendszám beütése vagy beütései. Mert lehet 2 rendszám lesz beleütve 1 2betű 3számos és 1 2betű 4számos.
Ha ez meg van ezen a nyomon el lehet indulni.
Sok sikert és kíváncsian várom a fejleményeket.
- 7 likes
-
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbben megpróbálok segíteni,
......talán Te vagy a miniszter titkárnője ? ( bocs-vagy maga az illetékes államtitkár ) , mert az bizony nagyon jó lenne !
Mert a fent idézett kijelentésed nagyon titokzatos ...........
- 2 likes
Komment
-
Szia sinter!
Köszi, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen kedvesen fogadsz, annak ellenére hogy lány vagyok. A rendszámokat megnézem, de az eddigi segítséget is nagyon köszönöm, és nagyra értékelem, hogy ilyen hamar választ kaptam a kérdésemre.
Üdv: Tímea (Boxi)
Kedves joker! A sejtésed nem is volt olyan rossz, de nem vagyok ennyire közel a tűzhöz, sajnos, csak egy hivatal adó osztályán dolgozom. A kijelentésem, pusztán csak erre irányult célzottan. Persze nem tudhatom, hogy milyen a kapcsolat a hivatali ügyintézőkkel, de én úgy érzem a ritka segítőkész típusba tartozom. A segítségemre ezért számíthat a csapat. Üdv: Tímea (Boxi)
- 3 likes
Komment
-
Kedves Timi! Üdvözöllek én is,mint D-Csepeles márkatárs!
Nagyon örülök, hogy újabb D-Csepel kezd hosszú álmából éledezni (és persze a jelentkezésnek is)
Az én gépemet másfél éve újítottuk fel Gesszti szaki irányításával, szóval az emlékeim még frissek, bízom benne hogy a felmerülő kérdésekben tudok segíteni!
Jó egészséget és a felújításhoz sok sikert kívánok!Titus kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
Sziasztok! Ismét itt egy- két kérdéssel: A rendszámok, melyek a váznyakba be vannak ütve:RY-973, és KS-27-69. Ha valaki tudna egy elektromos bekötési rajzot feltenni azt megköszönném. Mennyi olaj kell az első teleszkópokba, és milyen? A hátsó lámpa az kis vagy nagy méretű lehetett, (sérült volt és anno évekkel ezelőtt kidobták)? mert a lámpa felfogatási furatai 85mm-re vannak egymástól. Köszi Tímea
Komment
-
Kedves Tímea!
Nagyon örülök, hogy idetaláltál és közösségünk tagja lettél. De a Boxi helyett javasolnám a Tüxit. Hogy érthetőbb legyek, mindkettő nőnemű lény, de az egyiknek seprű kell a repüléshez, míg a másiknak szárnyai vannak. Te inkább az utóbbira hasonlíthatsz, ahogy az a hozzászólásaidból és a hozzáállásodból kitűnik.
Üdv a fórumban.
Üdvözlettel: CZsolti
Komment
-
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak egy hivatal adó osztályán dolgozom
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA segítségemre ezért számíthat a csapat
- 1 like
Komment
-
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy hivatal adó osztályán dolgozom.
Boxi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén úgy érzem a ritka segítőkész típusba tartozom.
Bocs az ízetlen poénkodásért. Érezd jól magad közöttünk.
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Tímea!
Nagyon örülök, hogy idetaláltál és közösségünk tagja lettél. De a Boxi helyett javasolnám a Tüxit. Hogy érthetőbb legyek, mindkettő nőnemű lény, de az egyiknek seprű kell a repüléshez, míg a másiknak szárnyai vannak. Te inkább az utóbbira hasonlíthatsz, ahogy az a hozzászólásaidból és a hozzáállásodból kitűnik.
Üdv a fórumban.
Üdvözlettel: CZsolti
Az ötlet nem rossz, de mivel még csak ígéretet tettem, ezért majd akkor változtatnám meg a nevem, ha érdemessé válok a "tündér" jelzőre. Köszi az észrevételt.
Üdv: Tímea
Szia mir-mur!
Örültem, hogy tudok meglepetést okozni. Köszi a fogadtatást.
Üdv: Tímea
Kedves joker! Igazad van! Nem vállalhatom fel az összes hivatal ügyintézőjének megváltoztatását pozitív irányba a közösség céljainak megvalósítása érdekében, ahhoz én vajmi kevés vagyok. Ahhoz minimum olyan rajongónak kellene lennie az összesnek a veterán járművek iránt, mint "ti" a veterán fórum tagjai és a "párom". Üdv: Boxi
- 3 likes
Komment
-
Kedves Boxi!
D-Csepel kapcsolási rajzot nem, de Danuviáét találtam:
méghozzá pont itt a Veterán Fóumon (http://veteran.forum.hu/csepel-d-cse...asi-rajz-2663/)
Remélem segítettem!
Üdv Ricsi"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
Komment