Sziasztok!
Van egy 71-es Polski 125-öm és egy 64-es Opel Rekord A-m és az érdekelne, hogy milyen cég foglalkozik jármű statiszta munkákkal,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
8 találat 0.0086 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Jármű statiszta munka
-
Polski 125 kuplung
Sziasztok!
Van egy Polski 125-ösöm, 10 éve garázsban áll, és idén valamiért beesett a kuplungja. Miért esett be?
Előre...
-
Polski 125 alkatrészek
Sziasztok! Van egy Polski 125ösöm és azt kérdezném, hogy mennyire lehet hozzá találni alkatrészeket, hogy érdemes-e belekezdeni a felújításba....
-
Jack77 Polksi 125 Sziasztok!
Sziasztok! Dédapámtól örököltem egy 125ös Polskit. Nagyon szeretem az autókat, főleg a régieket. Érdekel az autószerelés, motorszerelés,...
-
Vegyes alkatrészek
Jó estét minden veterán szakértőnek.
Kérésem lenne megtudná-e mondani nekem valaki hogy ezek a tükrök mely autóhoz valók.
Illetve...
-
Moszkvics kilincs?
Sziasztok!
Kérlek titeket erősítsetek meg, hogy a képen szereplő kilincs egy Moszkvics 407-hez tartozik. Nekem ez a tippem de várom...
-
Akos started a topic MiniTorino Extra2.; ünnepi hangulatkeltő veterántúra a veterán mackók birodalmába :-)A következő helyen: MiniTorino túrákMiniTorino Extra2.; ünnepi hangulatkeltő veterántúra a veterán mackók birodalmába :-)
Időpont: 2011. december 4. (latyakos utak esetén: december 10.)
LEZAJLOTT !
Találkozó: reggel 9 és 10 óra között,...Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2011 dec. 04, 20:23.
-
Bemutatkozás
Az ok, amiért megtetszett a fórum az, hogy jómagam is rajongok a régi autókért, motorokért. 16 éves korom óta foglalkozom motorkerékpár javítással,...