Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Moszkvics kilincs?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Moszkvics kilincs?

Sziasztok!

Kérlek titeket erősítsetek meg, hogy a képen szereplő kilincs egy Moszkvics 407-hez tartozik. Nekem ez a tippem de várom a véleményeket!

Köszi

Marci666Click image for larger version

Name:	P1090476.JPG
Views:	1
Size:	111.0 KB
ID:	154392Click image for larger version

Name:	P1090477.JPG
Views:	1
Size:	94.8 KB
ID:	154393

Bocsánat -talán tudsz segiteni--keresek :moszkvicsgyujtássluszkulcsot .-a kilincs nem tudom mire való

köszönöm

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Bocsánat -talán tudsz segiteni--keresek :moszkvicsgyujtássluszkulcsot .-a kilincs nem tudom mire való

köszönöm
      Hívd fel telefonon és ha sikerül elsőre hibátlanul kimondanod akkor szerintem ingyen is ad egyet

marci666 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sziasztok!

Kérlek titeket erősítsetek meg, hogy a képen szereplő kilincs egy Moszkvics 407-hez tartozik. Nekem ez a tippem de várom a véleményeket!
      biztos, hogy nem 407esé, mert az nyújtottabb, és a gomb is csepp alakú. Igazából én abban sem vagyok biztos, hogy moszkvics, de pontosan nem tudom, hogy mire való lehet.
      soveny kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Sajnos moszkvics gyujtássluszkulccsal nem tudok szolgálni,csak ezt találtam és néhány apróbb kondenzátorszerű alkatrészt.

Továbbra is várom a kilincsre a tippeket!

Komment

Sziasztok
          Erős a gyanúm,hogy ez egy Fiat 124 kilincse.Mielőtt Zsiguli lett belőle vagyis még olasz gyártmány,de lehetséges még a Fiat 125 vagy Polski 125 is.Ha emlékeim nem csalnak ezeknek az autóknak voltak kocka nyomógombjai a kilincsen.

Komment

Szervusz! Egyértelműen egy Polski FIAT 125p kilincs, 73 előtti modellekhez(lengyel gyártmány),
            egyébként a FIAT 124-hez is jó, (de nem olasz gyártmány.)
            Pont ilyet keresek a kormányváltós Polskimhoz, ha érted a célzást!
            sinter kedvelte ezt.

Komment

Igen nekem is úgy rémlik, úgyhogy ezt megerősíteném.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X