Az expressz.hu-n a mai napig fent van egy oldalkocsis Izs 49 ( zöld,) Ha valaki tudna többet mondani a szoknyás sárvédőjéről, és a burkolt lánckerékről ami rajta van, szívesen olvasnám. Eredeti megoldás mind a kettő.
Közelről láttam
Közelről láttam
), de nekem akkor is gyanús. A tokozott láncra is kíváncsi lennék, de az nem látszódik rendesen a képeken. Láttam már Izs 56/Planeta kerekes 49-est, de ez valami más lesz, úgy látom. Az agy és a féklap az 49-é.
A motor Romániából van, és ( állitólag ) a hadsereg számára gyártották ezekkel az " extrákkal" ami őszintén szólva indokolt lehetett. A lánc tokozása teljesen gyárinak tűnik, és köze nincs a planéta burkolatához. Más méretű a tokozat és a láncot takaró gumi, illetve a blokknál is van egy a gumi fogadására alkalmas közdarab. Ezek maximálisan illeszkednek mindenhova. A sárvédők felfogatásai, és " apró " részletei is megegyeznek a SZÉP sárvédővel, csak öblösitve vagyon. Ha sikerül teszek fel közeli képeket
Nem úgy gondoltam. 
. A zöldnek (Soveny írásában) a hengere is más. Mindkettő gépen mást is alakítottak, ezért is nehéz elhinni hogy gyári lenne. A tokozott lánc viszont elég jól néz ki.... képről. De két tokozást látunk, és az is két félének tűnik. A közdarab hasonlít.. képről. Kíváncsi lennék hogy az alsó láncvédőguminak a "közdarabját" hova fogatták fel? Jó lenne élőben látni...
, ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Tegnap megvakargattam a festést, és nyilvánvalóan látható a " tákolás " nyoma a sárvédőn. a a szoknya hozzá lett hegesztve. De a láncvédő az teljesen gyári.
Komment