Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Térkép a tagok tartózkodási helyéről és a naptár közelgő eseményeiről

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ráfáztál, Feri bátya csak sört iszik. Tegnap nagyon aktuális lett volna, mert üres volt a keze, meg is lepődtem.

Komment

Komment

Székelyek erre azt mondják:
        A tészta nem étel, a SÖR nem ital, az asszony nem ember, a medve pedig nem játék !!!!!!!!!!!!!
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Azóta már 104!

Ha kicsit felturbózzátok a Közösségi csoportok számát / csoportok létszámait, akkor igyekszem megoldani, hogy a térkép kijelezze a hozzánk közeli márkatársainkat. Talán a játékon túl, ennek gyakorlati haszna is lehet.
          és -t5- kedvelte ezt.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Köszönöm Zoli!

Ahogy elnéztem, gyönyörű földrajzi szórása van ennek a 15 kis 'gömböcskének' .
            Ezért a sorsolási bizottság úgy döntött, hogy nem csak egy nyertest hirdetek, hanem 3+1 kategóriában egyet-egyet. A sorsolás természetesen közjegyző előtt történt :

Budapest: egér
            Kelet-Magyarország: OdinHEM
            Nyugat-Magyarország: -t5-
            és
            a 100.: feri-tb

Kérem dobjatok egy mélt vagy privát üzenetet, hogy mi legyen a kedvenc ital, illetve hogy hol és mikor tudhatunk összefutni a közeli jövőben.

Gratulálok nemcsak e négy, hanem az összes fórumtársnak, hogy itt vannak és résztvesznek ennek a kis formálódó közösségnek az életében. Remélem, mihamarabb találkozunk minél többetekkel, valamelyik rendezvényen eseményen.

Üdv
            ApaE

UI.: Feri bátya, ha ezt előre tudom, hogy te leszel a 100., a tegnapi börzén legalább egy 'bambit' beléd tuszkoltam volna !
            Köszönöm a szíves fogadtatást!
            Hát az email még várat magára 3 hozzászólásnyit, viszont írtam neked pm-et elérhetőséggel. Sör jó lesz Pesten néha szoktam járni, alkalmasint elfogyaszthatunk közösen 1-2 sört
            üdv, Odin

Komment

Komment

Szépen gyarapodik a térkép:

Click image for larger version

Name:	map.jpg
Views:	1
Size:	185.6 KB
ID:	129044

De az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem lesz minden regisztrált tagból aktív fórumozó. Ezért megszereltem a térképet kicsit, így most alapértelmezésként csak az aktív tagokat mutatja. A korábban ígért funkciót is elkészítettem: a statisztikák között a klub csoportjaink tagjai közül megtekinthetjük, hogy kik laknak közel hozzánk.

A menüpont felkerült a fölső sávba. Ha rákattintunk, akkor az almenü segítségével nézhetjük meg az összes regisztrált tag térképét.
                soveny és motorkami kedvelte ezt.

Komment

Még azt a móri kollegát Amerikában, na meg a thaiföldi barátunkat helyre tehetnéd.
                  barna kedvelte ezt.

Komment

motorkami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Még azt a móri kollegát Amerikában, na meg a thaiföldi barátunkat helyre tehetnéd.
                    barna: Kijavítottam a Nyewnyork-ot New York-ra, természetesen ez volt a baj. Igazából nem szívesen javítok bele személyes adatokba.

Ha nem ismer fel egy települést jó helyesírással sem (pl.: Mór), akkor annyit lehet rajta segíteni, hogy melléírjuk az országot. Magyarországot lehet „Mo.”-val is rövidíteni, hogy ne legyen nagyon hosszú a hozzászólásoknál ez a felirat.
                    Vannak sajnos olyan helyek, amelyeknek a koordinátáját felismeri, de a statisztikában név nélkül szerepelnek. Ezen még dolgoznom kell.

Komment

Köszönöm szépen, viccböl irtam Nyewnyork-nak mert én már csak igy hivom.
                      NYC-t már lattam, -de Thájföldet azért megnézném.
                      Még 1x köszönöm.

Komment

Picit átalakítom a térképet, ezért bizonytalan ideig nem látszódik a menüpont.

Komment

Szépen haladunk, már 92-nál járunk:
                          Nem tudom figyelitek-e a fejlődést! Alig több mint egy év alatt, mindjárt 3000 tagra bővül a "csapat"!
                          TZ, soveny gratulálok!\o/
                          Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 11, 21:28.
                          , kollarg és soveny kedvelte ezt.

Komment

Komment

Én nem látom az adatokat, miért ?
                              Amig nem látod, közvetitek:
                              Veterán fórum mutatók

Témák1,289Összes hozzászólás10,977Összes tag2,996Aktív tagok592Legújabb tagunk: foncsika, köszöntünk!
                              Blogok16Bejegyzések59Utolsó 24 órában0Utolsó bejegyzés: Fokoló Tárcsa II. - Szerző: dino125ad
                              zneuhauzer és kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X