Ráfáztál, Feri bátya csak sört iszik. Tegnap nagyon aktuális lett volna, mert üres volt a keze, meg is lepődtem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Térkép a tagok tartózkodási helyéről és a naptár közelgő eseményeiről
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ApaE
-
Azóta már 104!
Ha kicsit felturbózzátok a Közösségi csoportok számát / csoportok létszámait, akkor igyekszem megoldani, hogy a térkép kijelezze a hozzánk közeli márkatársainkat. Talán a játékon túl, ennek gyakorlati haszna is lehet.és -t5- kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm Zoli!
Ahogy elnéztem, gyönyörű földrajzi szórása van ennek a 15 kis 'gömböcskének' .
Ezért a sorsolási bizottság úgy döntött, hogy nem csak egy nyertest hirdetek, hanem 3+1 kategóriában egyet-egyet. A sorsolás természetesen közjegyző előtt történt :
Budapest: egér
Kelet-Magyarország: OdinHEM
Nyugat-Magyarország: -t5-
és
a 100.: feri-tb
Kérem dobjatok egy mélt vagy privát üzenetet, hogy mi legyen a kedvenc ital, illetve hogy hol és mikor tudhatunk összefutni a közeli jövőben.
Gratulálok nemcsak e négy, hanem az összes fórumtársnak, hogy itt vannak és résztvesznek ennek a kis formálódó közösségnek az életében. Remélem, mihamarabb találkozunk minél többetekkel, valamelyik rendezvényen eseményen.
Üdv
ApaE
UI.: Feri bátya, ha ezt előre tudom, hogy te leszel a 100., a tegnapi börzén legalább egy 'bambit' beléd tuszkoltam volna !
Hát az email még várat magára 3 hozzászólásnyit, viszont írtam neked pm-et elérhetőséggel. Sör jó lesz Pesten néha szoktam járni, alkalmasint elfogyaszthatunk közösen 1-2 sört
üdv, Odin
Komment
-
ApaE
-
Szépen gyarapodik a térkép:
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem lesz minden regisztrált tagból aktív fórumozó. Ezért megszereltem a térképet kicsit, így most alapértelmezésként csak az aktív tagokat mutatja. A korábban ígért funkciót is elkészítettem: a statisztikák között a klub csoportjaink tagjai közül megtekinthetjük, hogy kik laknak közel hozzánk.
A menüpont felkerült a fölső sávba. Ha rákattintunk, akkor az almenü segítségével nézhetjük meg az összes regisztrált tag térképét.
- 2 likes
Komment
-
motorkami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég azt a móri kollegát Amerikában, na meg a thaiföldi barátunkat helyre tehetnéd.
Ha nem ismer fel egy települést jó helyesírással sem (pl.: Mór), akkor annyit lehet rajta segíteni, hogy melléírjuk az országot. Magyarországot lehet „Mo.”-val is rövidíteni, hogy ne legyen nagyon hosszú a hozzászólásoknál ez a felirat.
Vannak sajnos olyan helyek, amelyeknek a koordinátáját felismeri, de a statisztikában név nélkül szerepelnek. Ezen még dolgoznom kell.
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzépen haladunk, már 92-nál járunk:
TZ, soveny gratulálok!\o/Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 11, 21:28.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn nem látom az adatokat, miért ?
Veterán fórum mutatók
Témák1,289Összes hozzászólás10,977Összes tag2,996Aktív tagok592Legújabb tagunk: foncsika, köszöntünk!
Blogok16Bejegyzések59Utolsó 24 órában0Utolsó bejegyzés: Fokoló Tárcsa II. - Szerző: dino125adzneuhauzer és kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
Komment