Fejlesztés alatt van a térkép, volt pár hibája amiket elkezdtem orvosolni. Sajnos azonban jelenleg áll a dolog, de fogom folytatni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Térkép a tagok tartózkodási helyéről és a naptár közelgő eseményeiről
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ApaE
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea térképpel vannak gondok. Kicsit félretettem,
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTZ, Hello! Én 2011. Nov. 6.-án regisztráltam,de nem vagyok rajta a térképen a "Gyömrő buborék" alatt. Mi ennek az oka?Üdv;Zsoltjagdtigger, korompaiistvan és 6 további látogató kedvelte ezt.
- 8 likes
Komment
-
Ismét lendítettem a Térképen. Újra van statisztika:
1321 tag szerepel a térképen, a felhasználók 14%-a adta meg tartózkodási helyét.
Országok: Magyarország: 1252, Románia: 12, Németország: 11, Szerbia: 7, Szlovákia: 6, Olaszország: 4, Egyesült Királyság: 4, Franciaország: 3, Egyesült Államok: 3, Izrael: 3, Svájc: 3, Ukrajna: 2, Szváziföld: 2, Lengyelország: 2, Oroszország: 2
Megyék: Pest: 187, Budapest: 179, Csongrád: 73, Borsod-Abaúj-Zemplén: 69, Győr-Moson-Sopron: 68, Bács-Kiskun: 67, Jász-Nagykun-Szolnok: 64, Hajdú-Bihar: 56, Fejér: 55, Veszprém: 52, Baranya: 51, Békés: 46, Zala: 41, Komárom-Esztergom: 41, Szabolcs-Szatmár-Bereg: 39, Heves: 38, Somogy: 36, Tolna: 28
- 9 likes
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIsmét lendítettem a Térképen. Újra van statisztika:
"heeegany, nincsen jogosultságod ennek az oldalnak a megtekintéséhez. Ennek számos oka lehet:
- A tagságid nem rendelkezik elegendő jogkörrel. Lehet hogy olyan funkciót próbáltál meg használni, amelyhez adminisztrátori jogkör szükséges.
- Ha hozzá szerettél volna szólni egy témához, akkor lehet hogy a tagságid még aktiválásra vár, vagy az adminisztrátor korlátozta azt."
Komment
-
Komment