Kérdezni szeretném, van e igény naptárra ? Sajnos a "belevaló" egy kicsit más lesz mint amit megszoktunk, de azért van képanyag így is. Taluga megszerkeszti az idén is ha megkérjük.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórumnaptár 2021
Collapse
X
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.. Kérhetek bővebb infót erről a naptárról?
.Nem tudom hozzáférsz e az előző évekbeli naptárakhoz,ott lehet látni miként néz ki egy,szerintem ha nem találsz,keress egy moderátort,biztosan segít..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKérhetek bővebb infót
Korábbi naptárakat láthatsz, ha pl beírod a keresőbe hogy fórumnaptár 2020 ( legalábbis remélem hogy megtalálod. )
A naptár A-3 méretben készül ,minőségi papírra 50-50 % fotó, és naptár kiosztásban. A képek minden esetben az előző évi ( aktuális ) fórumtalálkozó képeit tartalmazzák, azokból válogatja össze taluga és szerkeszti meg.
A költségek az aktuális 2020 ra 2300 ft + posta volt. Az ár önköltségi ár, senkinek semmilyen " jutaléka " nincs rajta.
- 5 likes
Komment
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMivel zöldfülű vagyok itt (is), nem igazán tudom miként képzeljem el a terméket! Na jó, naptárt már láttam, számok, betűk, képek, ilyesmi... Kérhetek bővebb infót erről a naptárról?
https://veteran.forum.hu/forum/cseve...r-2017/page11"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseamiből alaposan begyűrtél Keszin...
- 4 likes
Komment
Komment