Az 1986-os MZ ETZ 125-ös motoromat újítom fel. A deklik, amik eredetileg fekete színűek, egy kissé kopottak, de viszonylag jó még rajtuk a festés. Néhol azért a használat miatt az alu kilátszik. Ha OT vizsgára viszem, muszáj-e ezeket lefesteni? Én szívesebben hagynám így, ez az eredeti festése. ha sikerülne a vizsga, az OT rendszámnak számomra csak eszmei értéke lenne, ilyen kis motornál nem várható semmilyen anyagi előny ebből.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festéssel kapcsolatos kérdés
Collapse
X
-
Nem értem miért OT ,ha a tied és rendszámos miért kell?Szerintem nem lesz értékesebb,nem fog lassabban kopni sem ,és műszakin sem kötekednek egy csavarfej vagy festékpötty miatt..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
-
Most csak véleményeket gyűjtök. Semmi tapasztalatom nincs ebben a témában. Mások is mondták már ezt, amit leírtál. Mint írtam, eszmei értéke lenne a számomra. Tudom, hogy egy ETZ-től senki nem rogy térdre, bárhogy is néz ki. Nem is ez a célom és még nem is döntöttem az OT vizsgáról. A festéssel kapcsolatban mi a tapasztalatotok?
Komment
-
rasil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA festéssel kapcsolatban mi a tapasztalatotok?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
rasil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég nem is döntöttem az OT vizsgáról.
- 4 likes
Komment
-
OT vizsgán pontozzák a járművet. Az elérhető 100-ból 75 még megfelelő. Aztán hogy mire mennyi pontot vonnak le, ki tudja
Itt sokmindent leirtak
http://mavamsz.hu/gyik
- 3 likes
Komment
-
Köszönöm a véleményeket! Sokat segítettetek a döntésben. A motor gyakorlatilag készen van, még egy új hátsó kerék kerül bele, aztán megy az esedékes műszakira áprilisban. OT-re meg majd elviszi a fiam, ha megörökölte. Remélem, jó sokára. Én meg nyúzom tovább a Yamaha XJ-t és néha gurulok egyet a jó öreg MZ-vel.
- 4 likes
Komment
Komment