Sziasztok most megtalaltam hogy hogy lehet uj temat inditani.Ugyan isbeszereztem egy masik Laverdat Ez egy 750 GT a gyartas nagyon elejerol az 59. a sorban erdekessege hogy a vaza elter egy kicsit az osszes tobbitol amit ez utantol gyartottak.Szrencsere az alkatreszek kozul a ket oldal borito lemezek,az inditogomb,amik a legnehezzebben beszerzhetoek meg vannak ami hanyzik az eredeti tank es az ules kormany.Az ules az egyforma a kesobbi modelekkel az nem problema beszerezni A tank azt gyartottak tovabb mint a vazat ugy hogy abbol is van a kormany ugyan ugy.
ez a fellelt allapot
Egy kis takaritas utan
az iranyjelzok sem az ovei.Sajnos az oldal takaro lemezek egy bakelit csavarral vannak rogzitve amit tobbnyire lecserelt mindenki a cromozott lapos feju csavarokra ebbol hianyzik egy.De alapjaban a tobbi resze megvan kezelok fenyszoro (Bosch) Fordulatszammero kilometerora Smith hiantalanok 11000km 1985- tol allt egy fedett raktarba .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Laverda 750
Collapse
X
-
Jól néz ki,gratulálok! Eddig nem tűnt fel a jobb oldali váltókar. Úgy tudom Magyarországon csak két darab volt forgalomban..abból az egyik majdnem az enyém lett..
ez úgy az első válásom környékén lehetett,jó rég.
Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2021 júl. 06, 13:50.movisz kedvelte ezt.
- 1 like
-
Hat igen az Olasz motorok a 70-es evek vegeig megtartottak a jobb oldali valtot .Delutan volt egy oranyi ifom es leszedtem a karbikat benneaznak gazolajba .A motorja forog sot az indito motor is jar ha adok neki aramotAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJól néz ki,gratulálok! Eddig nem tűnt fel a jobb oldali váltókar. Úgy tudom Magyarországon csak két darab volt forgalomban..abból az egyik majdnem az enyém lett..
ez úgy az első válásom környékén lehetett,jó rég.a gyujtas resze sincs berohadva
a km ora es fordulatszammero is mukodik
- 4 likes
Komment
-
Folytatva temat a heten voltam az ugymond Laverdasok Mekkajaban a hely neve Breganze ahol a volt gyarral szemben( ami most ruhakat keszit Diesel stb.) van egy muhely Riccardo Oro csinaltam par kepetez a feher az utolso verzioja a Gt szerianak
ezek kb.olyan evjaratok mint az enyem
van egy rakas motor ez egy resze a raktarnak .A szerelo egy igazi szakember le a kalappal .
- 6 likes
Komment
-
A motert sikerult beinditani sajnos a vezetejelesebe belebabraltak es fel csareltek a ket trafo vezeteket .Elosszor nem bontottam szet de nem indult csak durrogott miutan at csereltem a ket gyertya kupakot rogton indult csak ebben a pozicioban termeszetesen rovidek a vezetekek .De ezeket igy is rendezni kell ellenben a motorja szepen jar konnyen indul ,tartja az alapjaratot ,veszi fordulatot ,nem fustol ,toltese van ,mi kell meg.Vsinaltam egy rovid filmet az elso inditasrol csak sajnos nem tudom ide felrakni.
- 4 likes
Komment
-
Ez a motor mar meg van ket eve csak most csreltem le a darabokat rajta ,igy van ket szinben .Ezt a zold szint nem hasznaltak az SF3 esteben csak ezust kek es az a barnas szinekre festettek Ezt a zold szint a korabbi modelleknel hasznaltak de nekem ebben a szinben tetszik,az eredeti szinu darabokat raktarozom .A masodik motor az is halad az elektromos halozatot mar alkottam ujat most jon a festese a vaznak es a fekete daraboknak .Sajnos a cromozas nem gyors folyamat oktoberre lessz kesz de kozbe ha talalok szebb elfogadhato allapotu alkatreszeket akko azokkal lessz szerelve .A kerekek nem rosszak csak sajnos egy par kullot meg kapott a rozsda lehet hogy ki lassz fuzve a kullok nikkelezettek .Az elso sarvedo tarto palcai csunyak azokat cserelni kell .Ules es tank hianya van .Vannak tankjaim meg ulesek is de nem a leg elso valtozathoz .ez kb majd nam eredeti allapotu
- 3 likes
Komment
-
Ez a jogos kérdés!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem érthető számomra,miként vagy képes hetek alatt egy motort helyreállítani ???....
Movisz mellett még Atti69 ilyen termékeny fajta (két üveg kovászos uborka között elkészül egy HD-al és felújít négy felnit)
. Én sem értem, de én amatőr vagyok
. Viszont ha Te sem érted, akkor csak egy megoldás lehet: ezek a fiuk az ördöggel cimborálnak!
- 3 likes
Komment
-
Fehér,hetero.keresztény vagyok.. a segítség a másik oldalról jön..Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezek a fiuk az ördöggel cimborálnak!

Különben meg három üveg uborka fogyott..
A lényegen viszont nem változtat, movisz gépei valóban szépek, és látszik hogy szívvel javítja őket.
- 4 likes
Komment
-
https://youtu.be/3Uk0DDFtpWI ez egy film lenne az elso inditasrol remelem jol raktam ide a link-et
- 3 likes
Komment
Komment