Egy apróságot szeretnék tisztázni. Még ha időnként konoknak is tűnök, a fórum struktúráját nem én találtam ki, nem azért ragaszkodok hozzá, mert önfejű vagyok. Sok fórummotort megnéztem és úgy találtam, hogy ez a „fórum motorok királynője”. Ezzel lehet leginkább átlátható tartalmat építeni több ezres (!) tagság esetén is. Ezt a tapasztalatot én alázatosan elfogadtam, látva a konkrét példákat.
Kételkedőknek javaslok egy pillantást vetni a seo.forum.hu oldalra.
És rend van benne, legalább is abban az értelemben, hogy ha keresek valamit, akkor megtalálom, ha kérdezek valamit, akkor választ kapok rá. (Egyébként tuti fórum, ajánlom, ha valakit érdekel a keresőoptimalizálás)
De mutatok dúrvábbat! Üljetek le egy pillanatra! A fórummotorhoz tippeket, ötleteket elsősorban erről a fórumról olvasgatom: vbulletin.org Néhány adat:
Talán a fenti számok eloszlatják az agodalmakat, nem rokkana bele a fórum, ha minden magyar ajkú veterános itt tolongana.
Viszont, ami fontos. Természetesen mindehhez szükséges, hogy a látogatók 1-2% moderátor is legyen. Ha ugyanis ez előfordul:
... akkor egy moderátor elmozgatja a kérédést a megfelelő témába. Ha pedig ilyen nincs, akkor a megfelelő helyen nyit egyet. Ez nem nagy dolog. Ennyi a titka az egésznek szerintem.
Kételkedőknek javaslok egy pillantást vetni a seo.forum.hu oldalra.
- 200.000 hozzászólás produkált eddig benne
- 5.400 tag
- 10.000 témára bontva a gondolatokat.
És rend van benne, legalább is abban az értelemben, hogy ha keresek valamit, akkor megtalálom, ha kérdezek valamit, akkor választ kapok rá. (Egyébként tuti fórum, ajánlom, ha valakit érdekel a keresőoptimalizálás)
De mutatok dúrvábbat! Üljetek le egy pillanatra! A fórummotorhoz tippeket, ötleteket elsősorban erről a fórumról olvasgatom: vbulletin.org Néhány adat:
- 224 195 téma,
- 1 895 389 hozzászólás,
- 397 721 regisztrált tag.
- Ebben a pillanatban 570 ember olvassa azt a fórumot. (de a legtöbb 21 217 volt eddig egyszerre. Nyilván estére előkerülnek a fórum gazdák... )
Talán a fenti számok eloszlatják az agodalmakat, nem rokkana bele a fórum, ha minden magyar ajkú veterános itt tolongana.
Viszont, ami fontos. Természetesen mindehhez szükséges, hogy a látogatók 1-2% moderátor is legyen. Ha ugyanis ez előfordul:
nagyfékdobos eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Komment