Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Támogatás, adományok a Veterán fórum számára

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A korábbi számlaszámom már megszűnt, privát üzentben el tudom küldeni az újat.
    TZ, nekem is küldd, mint a legszószátyárabb Fórumtagnak.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

TZ!
      Küldheted nekem is privátban a számlaszámot!

Szeretem a Fórumot, még ha mostanában ritkán is szólok hozzá!

Komment

Eddig 10 embertől összesen 18.300Ft érkezett, el is utaltam a számlát, köszi!

A számlaszámot még elküldtem nyuszifülig bezárólag, de igazából már nagyjából össze is jött a következő évi tárhelyköltsége a fórumnak. Ez tök jó!

Ha érkezik még pénz, akkor tényleg sört fogok venni belőle. Tudok viszonylag kedvező áron nagyon finom "kézműves" sört venni, meglátjátok egyetlen forint sem veszik kárba.

Click image for larger version

Name:	Távoli_galaxis.jpg
Views:	1
Size:	22.1 KB
ID:	148595
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban!!!

Fórumtagok összegyűltek
          Tábortüzet körülültek
          Ott sem ültek sokáig,
          Motoroztak órákig!

Lássuk azt a sört!

Komment

Hát, nem valószínű sajnos, hogy a találkozóra el tudok menni, tul messze van.

A sört egyébként sem szeretem, ezért igyátok meg majd a részemet hejettem!

Komment

szia TZ! Paypal-on keresztül támogatnám a fórumot, ha adsz hozzá elérhetőséget privátban.

Komment

nyuszifül
                ezért igyátok meg majd a részemet hejettem!
                Tózse...bár én kedvelem a sört..

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ugyan már nincs az olyan messze , szerintem neked még rövidebb is az út mint nekem .

Komment

Kedves Nyuszifül!Hidd el válogatott társaságunk megér egy pár kilóméter motorozást!. Orosháza sincs közelebb és nem szeretném kihagyni pedig én és a lovam/ CZ-m együtt/112 évesek vagyunk, és eddig minden évben sikerült bőrig áznom a hazafele úton.

Komment

Srácok, köszi a támogatásokat!

Az átláthatóságot is és a személyiségi jogokat is szemelőt tartva nevek nélkül mutatom hogyan érkeztek a támogatások:

2016.04.18. 1 200 Ft
                      2016.04.18. 1 000 Ft
                      2016.04.18. 1 000 Ft
                      2016.04.18. 3 000 Ft
                      2016.04.18. 2 100 Ft
                      2016.04.19. 3 000 Ft
                      2016.04.19. 1 500 Ft
                      2016.04.19. 2 000 Ft
                      2016.04.19. 2 000 Ft
                      2016.04.19. 1 500 Ft
                      2016.04.19. 1 000 Ft
                      2016.04.19. 2 000 Ft
                      2016.04.19. 2 000 Ft
                      2016.04.19. 2 000 Ft
                      2016.04.20. 4 000 Ft
                      2016.04.20. 1 500 Ft
                      2016.04.21. 1 500 Ft

Ez így 32.300 forint lett. 12.300-al több, mint amire idén szükség lenne a tárhelyhez.

32 kis üveges 2-3 fajtából való nagyon finom (tényleg!) sör különlegességet tudnék ebből vinni a találkozóra, vagy elrakhatom ezt a plusz pénzt jövőre, mert hát ahhoz is elég jó összeg.

Nem'tom, mondjuk kézfeltartással döntsétek el, hogy mi legyen a stratégia.

És még egyszer köszönöm!
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Őrizd mert jöhet még" 7 szűk esztendő" és a Fórumon akkor is itt szeretnénk barátilag csacsogni!

Komment

Őrizd
                          És ha megromlik?
                          Inkább váltsd be folyékony kenyérre :-)

Komment

Mindkét esetben magunkra gondolnék !
                            Nem utasitom vissza a sört ami nagyon jól esik egy meleg nyári estén.
                            Mikor már nincs semmi dolgod csak felrakod a lábad és kortyolgatod a lehűtött sörödet.
                            De én is a jövőbeli fórum fenntartás mellett szavazok inkább , hiszen nagyon sok jó tanács és ötlet kerül itt napvilágra !
                            S ha máshogy nem is de igy tudjuk a kapcsolatot tartani egymással.
                            Tehát én eltenném a következő szezonra (évre) !

Komment

Dongós a folyékony kenyérrel nem lehet szalonnát sütni. A tűz pedig a barátság és összetartozás jelképe szerintem. Igaz ha Emu hozza a réz bográcsot éhen nem halunk, sütök egy kenyeret!

Komment

Kedves Zoli!

Úgy gondolom,hogy jobb,ha elteszed,mert akár váratlan kiadás is jöhet a fórummal kapcsolatosan,vagy akár a jövő évben is fel lehet használni,a fórum céljaira.Jó dolog az,ha van egy kis tartalék,-bár úgy gondolom,hogy itt az aktívabb tagok bármikor hozzájárulnak egy kevés pénzel a lehetőségükhöz képest.

A sör cipelésével meg csak a baj van,akármilyen sör is az,-igaz én sör ügyben könnyen beszélek,mert én borivó vagyok (abból is a száraz vörös)..,de azt meg viszek én magammal.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X