Előforulhat ez a lehetőség is, erről TZ tudna közelebbit mondani.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Támogatás, adományok a Veterán fórum számára
Collapse
X
-
nem lehet, hogy valaki nagyon keresztbe akar tenni nekünk?
Sikerül ha nem is szándékos,kiürülnek az oldalak.............A nem regisztrált ismerőseim,nem kockáztatják a belépést."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de nem lehet, hogy valaki nagyon keresztbe akar tenni nekünk?
Komment
-
Jók vagyunk összeesküvés elméletekben. Sajnos voltak rossz tapasztalataink, így gyanakvással fogadjuk az ilyesmit. A lényeg, hogy úgy néz ki, hogy most rendben van. Telóról is tesztelve.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 máj. 09, 12:54."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Még szerencse, hogy csak vírus. Semmi személyeskedés, vagy ilyesmi. Operával telóról működik rendesen, de az androidos böngésző ezt hozza:
A „Lehet, hogy ezt a webhelyet feltörték” üzenet
A „Lehet, hogy ezt a webhelyet feltörték” üzenetet akkor láthatja, amikor úgy véljük, egy hacker módosíthatta a meglévő lapokat a webhelyen, vagy új, spam jellegű lapokat adhatott hozzá. Ha ellátogat a webhelyre, elképzelhető, hogy az spamhez vagy rosszindulatú programokhoz irányítja át Önt.
Mi a teendő, ha ez az üzenet jelenik meg?
Azt javasoljuk, ne látogasson el a webhelyre, amíg az üzenet el nem tűnik a keresési eredményből.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég szerencse, hogy csak vírus. Semmi személyeskedés, vagy ilyesmi. Operával telóról működik rendesen, de az androidos böngésző ezt hozza:
Szóval lehet az oldal már tiszta, ha egyszer fertőzött oldalként volt regisztrálva akkor egy darabig úgy is marad a rendszerben.
Komment
-
Szervusztok!
Nem tudom miért,de szerencsémre,vagy a guru jól dolgozott,se felugró ablak,se reklám,-a kapcsolatom a fórummal zavartalan (le is kopogom gyorsan a mestergerendán)..Azon kívül,hogy állandóan ösztökél,hogy a Win7-ről,térjek át a Win10-re,pillanatnyilag minden rendben,-de nem lesz ez így mindig,mert ahogy kitapasztaltam ezt a modern világot,ha nincs semmi komplikáció,majd csinálnak nekem.
A böngészőm a modzila fire fox,a guru valamilyen reklám blokkolót is tett fel és az automatikus frissítések is blokkolva vannak,van egy szabadon letölthető vírusvédelem és nagyjából kész,-valószínű szerencsém van idáig.
A win 10-et,nagy valószínűséggel az alaplapom már nem bírná,illetve a guru azt mondta,ha a memóriát bővítenénk,akkor esetleg,ez egy 10-12 éves asztali gép,egy ddr2-es alaplappal és valamilyen kétmagos processzorral,akkoriban új állapotban vettem,a merevlemezen kétharmad kapacitás még mindig van,de ettől függetlenül úgy vélem,hamarosan újat kell venni,mert ezeket a rohadt operációs rendszereket állandóan újítják,és a régebbieket lassan használhatatlanná teszik,illetve nem fog majd hozzá illeszkedni semmi.
Kívánom,hogy a társaság összes tagjának zavartalan,legyen már vége a kommunikáció a fórummal!A mi legnagyobb bajunk,hogy nem értünk a számítástechnikához és,ha van valami kis prücök,egyből nikotinos lesz a gatyaülep,én pl. még letörölgetni is alig merem a gépet,felé még véletlen sem tüsszentenék,nehogy megtelepedjen benne valamilyen vírus.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
A win 10-et,nagy valószínűséggel az alaplapom már nem bírná,
https://pcworld.hu/szoftver/melyek-a...ok-150282.html
Még gépet se kell cserélned hozzá .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 máj. 10, 18:16.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok! Csak halkan jegyzem meg. Van egy teljes értékű, ingyenes, telepítés nélkül pendrive-ról futtatható Linux operációs rendszer. Kicsi, primitív—¹ grafikájú. Slax Linux. https://www.slax.org/hu/
- 1 like
Komment
-
Csak vírus? Tudod, hogy ledöntött a lábamról két egymást követő hétvégén egy kis vírus? Alig tudtam kilábalni belőle.
Csak éppen ahogy az influenza, ezek a vírusok sem "személyesek". Ezt úgy értem, hogy a készítője valószínű nem is hallott Magyarországról, nem hogy bármiféle érzelme lenne szerény közösségünkkel szemben. Gondolom nagy pénz nincs abban, hogy egy-egy weboldalt telenyomnak reklámokkal. Ezért gondolom azzal sportolnak, hogy ezt nagyon nagy tömegben tudják csinálni, teljesen automatizálva.Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2017 máj. 16, 23:09.
- 3 likes
Komment
Komment