Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Támogatás, adományok a Veterán fórum számára
Collapse
X
-
És akkor jön az,hogy nem akarom sem felesleges,sem rövid hozzászólással foglalni a helyet!?És akkor mi lesz a felajánlott helyileg"leszúrt"beígért lével és én is:helyileg perkálok,ha összejön a menet!Viszont nem sörre,mert nem iszom olyat"és az sem"=aki azt ígérte,hogy szereti........
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Nemt udom hogy csak én levelezek-e ennyit, de nemsokára be fog telni a postaládám. Törölni nem szeretném a régi leveleimet, mert van hogy jó visszakeresni valamit.
Valahogy nem lehetne megoldani hogy le lehessen tölteni őket? Úgy egybe az összeset, aztán itt meg törölhetném a régieket, a gépemen meg meglennének archiválva.
- 1 like
Komment
-
Amíg el nem felejtem, TZ válasza:
Szia!
Ahogy a bejövő üzenetek listáját nézed, lent a lapozás fölött nincs egy olyan gomb, hogy Kiválasztott üzenetek (0) ?
Nekem van egy ilyen. Ez egy lenyiló menü, amiben van export funkció.
Nézd meg légyszi, ha valamiért nem lenne, akkor nyomozok majd.
Üdv.:
Zoli
- 2 likes
Komment
-
Hm, firefox alatt nem csinálja(nem csoda amennyi kiegészítőm van...), chrome alatt viszont simán feldobta...
/SZERK
Előbb valami zmobio.com című oldalt dobott be most meg egy kieget akarna telepíteni...
/SZERK2
Azt hiszem megtaláltam a hunyókat:
Az elsőt beírtam a firefoxba, egy reklámhálózat domain-jére vezet...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 febr. 27, 08:22.
- 2 likes
Komment
-
Nekem is ez tolakszik napok óta mikor itteni dolgokra kattintok. Ez pofátlankodik be hívás nélkül. Én is belefutottam szerencsére a telefonomon tiltás volt. Nem lehet kitörölni sem ha rákattintasz. Emelt díjas SMS-t küldesz neki mikor válaszolsz. Ne válaszolj és ne kattints rá. Evvel csak Ő nyer, átverés- pénzlehúzás. A megadott telefon szám nem is él!!
- 1 like
Komment
Komment