Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Új fejlemény ! A nyeremények és a lányok után most itt a derékfájás elleni kence !! Amit természetesen csak korlátozott számban, a ketyegő óra végéig tudok megrendelni !
Hogy b.... ba akire én gondolok !
Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2017 márc. 07, 12:21.
"Használatáról és mellékhatásairól,kérdezze meg gyógyszerészét és kezelőorvosát",a reklám felbukkanó látványának hatásairól pedig az ideggyógyászát!(Saját továbbfejlesztett változat,amit ugyan nem mondanak be sehol,de kötelezném rá a kencék,pirulák reklámozóit.)
Gratulálunk! Ön megnyerte , a négy hetes ...
... cigánygyereket , ..... amennyiben nem tudja személyesen átvenni ,
küldjük futárral ....az egész családot !
Igen ha jönnek akkor osztják az észt ,hogyan kell nevelni a gyerekeiket.Igaz nálunk élnek már a gyerekek 10 éve ,először mindig hoztak ajándékot magukkal mit nem győztem írtani olyan ellenállók voltak, hogy csak a régi módszer a petróleum segített 3 éve nem jöttek / azért kavarják az állónak hitt vizet/ hiszen nekik joguk van nekünk pedig kötelességünk.
Én úgy gondolom hogy a takarítás után maradhatott valami. Melóhelyen néha bejelentkezésnél dobott egy reklámablakot.
Minden esetre ez most megint kezd elszaporodni...
Komment