Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
És akkor jön az,hogy nem akarom sem felesleges,sem rövid hozzászólással foglalni a helyet!?És akkor mi lesz a felajánlott helyileg"leszúrt"beígért lével és én is:helyileg perkálok,ha összejön a menet!Viszont nem sörre,mert nem iszom olyat"és az sem"=aki azt ígérte,hogy szereti........
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Nemt udom hogy csak én levelezek-e ennyit, de nemsokára be fog telni a postaládám. Törölni nem szeretném a régi leveleimet, mert van hogy jó visszakeresni valamit.
Valahogy nem lehetne megoldani hogy le lehessen tölteni őket? Úgy egybe az összeset, aztán itt meg törölhetném a régieket, a gépemen meg meglennének archiválva.
Valamelyik témában felmerült hogy többeknél is rendszeresen felugró reklámok jönnek fórumozás közben.
Ma nálam is előjött és elég zavaró.
Tudsz erről valamit TZ?
Nekem is ez tolakszik napok óta mikor itteni dolgokra kattintok. Ez pofátlankodik be hívás nélkül. Én is belefutottam szerencsére a telefonomon tiltás volt. Nem lehet kitörölni sem ha rákattintasz. Emelt díjas SMS-t küldesz neki mikor válaszolsz. Ne válaszolj és ne kattints rá. Evvel csak Ő nyer, átverés- pénzlehúzás. A megadott telefon szám nem is él!!
Komment