Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Okés, elég egybehangzónak tűnik a véleményetek, ezért elteszem jövőre a pénzmagot. Joker még felkerekíti személyesen egy húszasra, aztán már meg is van a jövőév is.
Okés, elég egybehangzónak tűnik a véleményetek, ezért elteszem jövőre a pénzmagot. Joker még felkerekíti személyesen egy húszasra, aztán már meg is van a jövőév is.
...mert egy kemény csávó mindig állja a szavát - még ha változnak is a körülmének .
Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 ápr. 25, 12:45.
Szerintem,-ha már így belejöttünk,rakosgassunk még hozzá,-ki tudja egy szép napon talán összejön az országházra való és akkor már nem is kell a petíciónkkal bajlódni,illetve várni,várni,várni.....
Szerintem,-ha már így belejöttünk,rakosgassunk még hozzá,-ki tudja egy szép napon talán összejön az országházra való és akkor már nem is kell a petíciónkkal bajlódni,illetve várni,várni,várni...
.....még bentlakásos munkahely is .... előre is köszönöm , és igérem nem feledkezek meg azokról akiknek köszönhettem , hogy majd ott lehetek !
Ezt hogy csinálta, mikor már 5 forintot nem lehet utalni személyi igazolvány felmutatása nélkül?
Úgy tudom, hogy van valami határa annak, hogy elkérik-e a személyit a pénztári befizetésnél. De az is lehet, hogy elkérték, csak nem látszódik az én számlámakivonatomon. Rejtély.
Komment